Když si rozkliknu ten ovladač Intel HD, tak to mám úplně stejně jako ty - to je dobře ne?
Takže ještě jednou odstraním úplně všechny ovladače grafik. Pak nainstaluju originál od HP. A pak jak si říkal - odinstalovat ale nerestartovat a nainstalovat nový driver. Ok?
Otázka - můžu místo toho 11.10 Preview 3 nainstalovat finální verzi z 31. 10.?
Otázka 2 - co se stane s Intel HD ovladačem? bude pak potom integrovaná grafika fungovat jako přepínatelná?
Edit: Tak jsem to zkusil přesně podle tebe, dokonce i s těma Preview 3 ovladačema.
Nevím, jestli nevadí jedna věc - když dám ve správci zařízení u AMD možnost odinstalovat veškerý software Ati, tak se při odinstalaci ovladače přepne obraz do nízkého rozlišení.
Každopádně po odinstalaci jsem nerestaltoval, ale spustil instalaci těch ati ovladačů. Instalace skončila s oranžovou výstrahou - dal jsem restart.
Problém je ten, že mám furt nízké rozlišení 1024x768. Ve správci zařízení je teď Ati grafika jako "HD6700m series" (s HP ovladačema byla normálně HD6770m). Její ovladač je správně z 16.10. a je tam napsáno, že pracuje správně.
Intel HD grafika je ale zobrazena jako "standartní vga zobrazovač". Navíc Catalyst control centre se mi nedaří zapnout, abych mohl přepnout grafiku. Nějak už nevím, co s tím. Zkusím nainstalovat ovladač Intel HD samostatně ze stránek intelu, třeba to pojede.
Každopádně už mě to štve. Celé 2 dny jen sedím u PC a dávám dohromady drivery... Nebydlíš náhodou poblíž Prahy? Dal bych všechno za to, kdyby to fungovalo
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
.