Lenovo Y570 - zkušenosti uživatelů
Ahoj, prosím někoho jestli vlastní Lenovo Y570 model 59310743, jedná se o model s Core i5 a měl by mít 1xUSB3 a pevný disky 750 GB/7200 otáček.
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=98596
Takže můj dotaz zní zda má skutečně tento notebook výše uvedené parametry. Vím že starší model s core i5 měl mít také USB3 avšak majitelé psali že nemá. Děkuji.
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=98596
Takže můj dotaz zní zda má skutečně tento notebook výše uvedené parametry. Vím že starší model s core i5 měl mít také USB3 avšak majitelé psali že nemá. Děkuji.
Jsem vlastníkem nejlepšího sestavení IdeaPad Y570 a už jsem objevil problém, docela závažný a podle různých ohlasů na internetu ne ojedinělý, a to se šuměním sluchátek. Je to opravdu otravný zvuk a bojím se, že je způsoben hardwarem, protože začne ještě před samotným bootováním systému. Navíc zvuk reaguje i podle aktivity harddisku. Zítra zavolám na Lenovo a optám se, ale do reklamace nepůjde, náhradní nemám a potřebuji ho.
Notebook - Intel Core i7 2630QM, 15.6", RAM 8GB, NVIDIA GeForce GT555M 2GB, HDD 750GB + SSD
Android user
Kindle Touch use
Android user
Kindle Touch use
Čaute. prosím Vás, mám záujem o kúpu daného notebooku, ale mám nejaké nejasnosti ohľadom grafickej karty. Veľmi by som bol vdačný, ak by si mi ich objasnili
1. je to verzia zo 96, alebo zo 144 shadermi? (lebo 2gigovú pamať by mala mať tá zo 144, ale asi to tak nie je)
2. aký má výkon v 3Dmarku 2006?
Veľmi pekne ďakujem za odpoveď.
Robo.
1. je to verzia zo 96, alebo zo 144 shadermi? (lebo 2gigovú pamať by mala mať tá zo 144, ale asi to tak nie je)
2. aký má výkon v 3Dmarku 2006?
Veľmi pekne ďakujem za odpoveď.
Robo.
Laptop má 4 uživatelem volené režimy:
<b>Standart</b> - osobně třeba teď když ti píši slyším tichounké bezproblémové hučení
<b>Mimořádně tichý</b> - momentálně stejné "hlučný" jako Standart s tím, že nepůjde víš, což znamená omezení (tam kde je třeba, běžná práce se neomezí, laptop je extra výkoný)
<b>Účinné odvádění tepla</b> - nebojí se toho a razatně to ochladí, slyšet je ale jelikož to mám takto zapnuto permanentně, nevnímám to
<b>Odprašování</b> - toto je rozepsáno v manuálu, větrák jede na střídavě na nejvyšší a nejnižší otáčky pro odprášení
<b>Standart</b> - osobně třeba teď když ti píši slyším tichounké bezproblémové hučení
<b>Mimořádně tichý</b> - momentálně stejné "hlučný" jako Standart s tím, že nepůjde víš, což znamená omezení (tam kde je třeba, běžná práce se neomezí, laptop je extra výkoný)
<b>Účinné odvádění tepla</b> - nebojí se toho a razatně to ochladí, slyšet je ale jelikož to mám takto zapnuto permanentně, nevnímám to
<b>Odprašování</b> - toto je rozepsáno v manuálu, větrák jede na střídavě na nejvyšší a nejnižší otáčky pro odprášení
Notebook - Intel Core i7 2630QM, 15.6", RAM 8GB, NVIDIA GeForce GT555M 2GB, HDD 750GB + SSD
Android user
Kindle Touch use
Android user
Kindle Touch use
VinceCZ píše:Jsem vlastníkem nejlepšího sestavení IdeaPad Y570 a už jsem objevil problém, docela závažný a podle různých ohlasů na internetu ne ojedinělý, a to se šuměním sluchátek. Je to opravdu otravný zvuk a bojím se, že je způsoben hardwarem, protože začne ještě před samotným bootováním systému. Navíc zvuk reaguje i podle aktivity harddisku. Zítra zavolám na Lenovo a optám se, ale do reklamace nepůjde, náhradní nemám a potřebuji ho.
Co ti rekli?
Zkousel uz nekdo tohle reklamovat?
Přes telefon (který se nemůže rovnat Dellu) tam byl nějakej Slovák co mu nebylo rozumnět jak mumlal a akorát, že může poslat dopravce pro to.
No a osobně na prodejnu jsem se nedostal (Praha - Harfa), nějak na to nemám čas.
No a osobně na prodejnu jsem se nedostal (Praha - Harfa), nějak na to nemám čas.
Android user
Kindle Touch use
Android user
Kindle Touch use
Zdravím, myslíte, že bude velký herní rozdíl mezi těmito verzemi http://interlink.tsbohemia.cz/notebook- ... 35483.html a http://interlink.tsbohemia.cz/notebook- ... 35489.html
3d mark 2006 10843b nataktovana GK 11794b a jak jsem se tady docetl o nejakych teplotach kolem 90 stupnu tak ja v battlefield 3 pri nataktovane karte s podlozkou v podpisu 78 stupnu maximalni teplota a to je processor karta kolem 65 vis jsem ji nevidel takze bude nekde problem v chlazeni.Bez taktovani a hrani wow cca 5-6 hodin v kuse nepresahne nic 62 stupnu.A to jedu s podlozkou na tichy rezim ventilatoru abych ho neslysel,protoze s ucinym odvadenim tepla je rozdil 3-5 stupnu to si myslim,ze se da zanedbat nez abych mel u hlavy vrtulnik:D
Lenovo Yoga 500-14ISK (i5 6200, 8GB, SSD EVO 250GB, GT940m, Win 10)
To CASIO: S ssd budes mit akorat rychlejsi start systemu nebude to trvat placnu 40sec,ale 12 treba.Jinak nic,protoze na nem je jen system kamos ho ma a nepoznas v nem rozdil.Ja bych to urcite nepoznal,protoze ho davam jen hybernovat a kdyz uz tak chci az srazi trosku ceny vymenit tu 750 treba za 120-160gb SSD at uz na nem muzu mit aji hry a pak to poznas.Ta 32GB ma 29,7Gb a to mas system nejake programy atd a dnesni hry ktere 15gb+ uz tam nenacpes.Je to proste malo chtelo by to tam aspon 64gb.
Naposledy upravil(a) Riddic dne 16 lis 2011 22:50, celkem upraveno 1 x.
Lenovo Yoga 500-14ISK (i5 6200, 8GB, SSD EVO 250GB, GT940m, Win 10)
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“