Aký máte externý monitor k vášmu thinkpad?
Cha, to by som zase kvôli okuliarom nevidel na veci, ktoré sú pri mne bližšie - klávesnica, poznámky, mapy, podklady - na to všezko sa musím pozerať bez okuliarov, ale zase bez okuliarov by som nevidel text na 24-palcovom monitore, ktorý je odo mňa nejaký 1 meter a už duplom nie na notebooku, ktorý by bol pri ňom ... Život je sviňa
Radšej si nájdem menší monitor, ktorý nemusím mať meter od seba![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Radšej si nájdem menší monitor, ktorý nemusím mať meter od seba
Je dobre to popsat, protoze ja na dalku taky vidim blbe, ale bryle mi neovlivnuji cteni na blizko.
Co nejaky 22" monitor s nizsim rozlisenim 1680x1050? Ja bych bral treba starsi, ale dobre LG W2220P. Kvalitu s notebookem budes muset vyzkouset.
Co nejaky 22" monitor s nizsim rozlisenim 1680x1050? Ja bych bral treba starsi, ale dobre LG W2220P. Kvalitu s notebookem budes muset vyzkouset.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Väčšine ľudí sa s vekom zhoršuje zrak na blízko a u mňa sa to prejavuje tak, že na blízko si musím dávať dole okuliare, ktoré mám do diaľky. Je to dosť otravné, už sa toho nezbavím a bude to len horšie, ale ak by to mal byť jediný zdravotný problém, ktorý by s vekom prišiel, tak by som bol šťastný ...
Ten LG vyzerá zaujímavo, ale vždy je to len metóda pokus-omyl, už som zistil, že pri D-SUB výstupe sa skrátka nedá nič zaručiť a treba to vyskúšať naživo a zas nie v každom obchode sú ochotní nechať Ťa niekde pri stole sedieť a meniť Ti monitory na požiadanie - čo inak nechápem. Napríklad v NAY majú hádam 30 monitorov naživo, rozbalených, pripravených, kľudne by mohli ponúknuť službu, že si ich môžeš vyskúšať zo svojim notebookom...
Díky za tip, poobzerám sa po ňom.
Ten LG vyzerá zaujímavo, ale vždy je to len metóda pokus-omyl, už som zistil, že pri D-SUB výstupe sa skrátka nedá nič zaručiť a treba to vyskúšať naživo a zas nie v každom obchode sú ochotní nechať Ťa niekde pri stole sedieť a meniť Ti monitory na požiadanie - čo inak nechápem. Napríklad v NAY majú hádam 30 monitorov naživo, rozbalených, pripravených, kľudne by mohli ponúknuť službu, že si ich môžeš vyskúšať zo svojim notebookom...
Díky za tip, poobzerám sa po ňom.
-
- občas něco napíše
Externy monitor Eizo
A vedeli by ste mi poradit nejaky externy monitor Eizo pre tento notas?
http://www.thinkpro.sk/seria-x/lenovo-t ... 20-nyd3hxs
Pracujem s photoshopom, sem tam zahram daku hru a zbytok je na kancelarske prace, pripadne film. Limit mam 500€.
http://www.thinkpro.sk/seria-x/lenovo-t ... 20-nyd3hxs
Pracujem s photoshopom, sem tam zahram daku hru a zbytok je na kancelarske prace, pripadne film. Limit mam 500€.
nevím proč jen EIZO: ale za mě tohle: http://www.alza.sk/23-led-eizo-fs2331-e ... 197282.htm je to PVA takže by nemusel mít špatné barvy jen odezva je horší
jde o to co u přednosňuješ? lepší barvy a pomalejší odezvu, nebo rychlejší odezvu ale horší barvy? ( LCD monitory nejsou moje silná stránka
)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
-
- občas něco napíše
Uprednostnujem lepsie podanie farieb odozva nie je az tak dolezita. Hram len obcas CS a ine strielacky na odreagovanie. Ale skill mam dobry aj bez dobrej odozvy:).
Mozno by som este chcel vyuzit ten monitor na obcasne pozeranie TV, filmov. Ale hlavne ide o velku uhlopriecku a kvalitny obraz s dobrymi pozorovacimi uhlami. Ten co si napisal som kukal ale nepaci sa mi vzhladom neznasam ked su na nom repraky:)
Monitory LCD tiez nie je nejaka moja velmi silna stranka. Preto sem pisem aby som dostal radu a sklbil moj notebook s dobrym externym monitorom.
Mozno by som este chcel vyuzit ten monitor na obcasne pozeranie TV, filmov. Ale hlavne ide o velku uhlopriecku a kvalitny obraz s dobrymi pozorovacimi uhlami. Ten co si napisal som kukal ale nepaci sa mi vzhladom neznasam ked su na nom repraky:)
Monitory LCD tiez nie je nejaka moja velmi silna stranka. Preto sem pisem aby som dostal radu a sklbil moj notebook s dobrym externym monitorom.
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
tak zalezi co an ja ps robis nie? robis aj veci do tlace? foto? ja obcas nieco nafotim, zatial staci ten co mam v popise, ale do buducna ked budem fotit uz nieco s argb...
Asus Zenbook UX305CA-FC025T / Past:
MacbookAir
X220 / i7 / 8GB RAM / 2 x 256GB SSD Crucial / Ultrabase3 / W10 64bit prof / Dell 2209WA
MacbookAir
X220 / i7 / 8GB RAM / 2 x 256GB SSD Crucial / Ultrabase3 / W10 64bit prof / Dell 2209WA
-
- občas něco napíše
Vybral bych něco z IPS lcd. Podání barev mají solidní a odezva je dnes už taky dobrá (naprosto srovnatelná s TN). Sám mám IPS od Dellu (UltraSharp 2209WA). Sleduji filmy, upravuji fotky a hraju hry (od CS:S až po WoT) a naprosto bez problémů.
Lenovo TP T500 - P8600, ATI 3650, 8 GB DDR3, SSD Intel 320, Win 7 Prof. 64bit,
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
dell 2209wa
ja ho mam tiez a zatial som s nim spokojny, hlavne na internet, uprava foto, cs-source...obcas video. 3 roky zaruka NBD, sused si ho kupil po mne mesiac a po 2-3 mesiacoch odisiel, asi panel, nebolo to hned dalsi den, bol troska problem s identifikaciou serioveho cisla, nakolko to cislo co bolo na krabici nesuhlasilo tak som sa po 3 telefonatoch dovolal dodavatelovi a bolo to. kurier dosiel tusim az za dva dni, ale pohoda, ked nemas auto alebo cas niekam chodit a riesit to.
Asus Zenbook UX305CA-FC025T / Past:
MacbookAir
MacbookAir
-
- občas něco napíše
Neovlivnuje, muzes pripojit monitor s libovolnym pomerem. Pres DP muzes pripojit klidne 27" LCD, pri pouziti redukce na HDMI/DVI z toho dostanes maximalni rozliseni 1920x1200
Nestacil by Dell U2412?
http://extrahardware.cnews.cz/recenze-d ... -x-1200-px
Nestacil by Dell U2412?
http://extrahardware.cnews.cz/recenze-d ... -x-1200-px
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
daemonicus: pokial davas prednost farebnemu podaniu pred odzvou tak mozes pozriet cPVA Eizo EV2333W - podobny cPVA panel ako Samsung F2380 akurat s lepsou elektronikou (napr. 10bit LUT alebo rovnomernejsie podsvietenie). pripadne nejake lacnejsie S-PVA ako NEC P221W http://extrahardware.cnews.cz/nec-p221w U2412 s 6bitovym IPS panelom nie je na Photoshop imho najlepsia volba.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“