ASUS - G74SX
mne pise taky v pohode...mam ale jiny problem obcas koukam na TV pres windows media center mam USB TV kartu aver volar HX. Na starem notebooku vse fungovalo tady na asusu nemam obraz!!! zvuk jede a vse probehlo bezproblemu vcetne instalace ovladacu a nastaveni programu nevite prosim co s tim???
Asus G74SX + Asus UX390UA + Legion 5 17", i7 10750H/16GB/GTX1660Ti/1,5TBNVMe + HP Elitebook 845 G8 + HP Zbook 15 Fury G8
kultus ja si myslim že treba skusiť nainštalovať nove codecy a ak nepomože tak driver grafickej preinštalovať. no ale ak aj takto to nepojde tak bude problem medzi synchorinazaciou programu a tv karty. Alebo ma napadlo že skus pozerať cez niečo ine ako windows media center. Daj potom vedieť čo pomohlo
vetsinou jak muzu tak windows aplikace nahrazuji lepsimi "3rd party" aplikace ale WMC mi uplne vyhovuje uz jsem si na nej zvykl nicmene zkusil jsem averTV, ktery je primo od averu (jake prekvapeni ze ) a tam je obraz, ale zase najde jen CT1,2,4,24 programy jinak nic. WMC najde vsechny programy jako na starem notebooku ale obraz nikde. Pokusim se vydrzet a zkusit to znovu az budu mit uplne ciste Windows 7 x64 HP bez toho Asus balastu...jeste zkusim nejake diskuze ale nevim vubec jake kodeky protoze drivery by meli stacit a ty mam nejnovejsi zkousel jsem i starsi a nic
Asus G74SX + Asus UX390UA + Legion 5 17", i7 10750H/16GB/GTX1660Ti/1,5TBNVMe + HP Elitebook 845 G8 + HP Zbook 15 Fury G8
myslis normalni video kodeky (k-lite nebo jake jsou ted v kurzu)??? Ne, protoze jsem je nepotreboval ani na starem notebooku a vse ficelo jak melo stacil driver k TV karte, kodeky jsem neinstaloval uz leta...dneska se mozna dostanu k reinstalu Win7 a instalaci uplne ciste verze doufam ze bude fungovat klic co je naspodu notebooku pak to zkusim a jestli to nepujde tak to tam flaknu ty kodeky ale jeste uvidim BF3 me nejak chytlo takze kdyz mam trochu casu jen pro sebe tak parim necekal jsem ze mne to tak dostane
no dobra ty chytraku , ale na test vykonu , teploty nebo stability nebo kvuly srovnavani??? Pro srovnani vykonu jsem nejvic videl na forech 3D mark 11 nebo Vantage...
4life: kodeky nepomohly nainstaloval jsem k-lite codec pack, nejaky jiny napad???
4life: kodeky nepomohly nainstaloval jsem k-lite codec pack, nejaky jiny napad???
tááák, sem čerstvým majitelem ASUS 74 sx, core i-5, nvidia GEforce 560m
první dojmy,rabice celkem štíhlounká, na to že to je 17,3, a pak z toho vyleze takový hovado na muj prvni ntb je to paradni, hlavne to rozlozeni ciselniku od normalních písmen, akorát sem si na to eště zatim moc nezvyknul takže si občas levou rukou co píšu hmátnu do touchpadu a píšu zase od začátku ale to je jen o zvyku, ntb vubec nehučí, akorát mě udivuje když se podívám do procesů tak je tam spuštěnejch 1.35 GB programů, který sem ani jeden já nezapínal, celkem zbytečný plácání paměti....hry sem na tom eště zatim nezkoušel, baterka byla dodána s 50% nabytí, ntb nehučí, je krásně tichej....časem to tu budu editovat, sem zatim maximálně zpokojen, krásný designe atd.... doporučuju
první dojmy,rabice celkem štíhlounká, na to že to je 17,3, a pak z toho vyleze takový hovado na muj prvni ntb je to paradni, hlavne to rozlozeni ciselniku od normalních písmen, akorát sem si na to eště zatim moc nezvyknul takže si občas levou rukou co píšu hmátnu do touchpadu a píšu zase od začátku ale to je jen o zvyku, ntb vubec nehučí, akorát mě udivuje když se podívám do procesů tak je tam spuštěnejch 1.35 GB programů, který sem ani jeden já nezapínal, celkem zbytečný plácání paměti....hry sem na tom eště zatim nezkoušel, baterka byla dodána s 50% nabytí, ntb nehučí, je krásně tichej....časem to tu budu editovat, sem zatim maximálně zpokojen, krásný designe atd.... doporučuju