ASUS - G74SX
http://www.asusrog.com/forums/showthrea ... and-Modded i s pokecem, mimochodem stranku doporucuji jsou tam nejnovejsi drivery i jine nez pro grafarnu a taky reseni na spoustu problemu...
Asus G74SX + Asus UX390UA + Legion 5 17", i7 10750H/16GB/GTX1660Ti/1,5TBNVMe + HP Elitebook 845 G8 + HP Zbook 15 Fury G8
...
Tak a som spät.Pisal som teda do Asusu a dali mi nejasnu odpoved...ze vraj mi odporuca drahsiu verziu s full HD,8GB RAM a 1T HDD za 1365€...tak to teda nie...zda sa mi to uz vela za obcastne hranie v praci..
Pisali ze keby nahodou dostali G74 ( s 4GB RAM ) tak bude urcite drahsia ako bola teraz...
Takze este raz. G74 s i5 je velmi odlisna od G74 s i7? Ako som tak sledoval okrem procaku nieje v nej iny rozdiel. Bude ta i5 stihat na terajsie hry?
Pisali ze keby nahodou dostali G74 ( s 4GB RAM ) tak bude urcite drahsia ako bola teraz...
Takze este raz. G74 s i5 je velmi odlisna od G74 s i7? Ako som tak sledoval okrem procaku nieje v nej iny rozdiel. Bude ta i5 stihat na terajsie hry?
...g74ka s i5 ti zatial stacit bude...a ak to potrebujes ozaj len na obcane hranie v praci ci doma...vykonu mas az dostatok...samozrejme,ze sa najdu hry...kde i5ka naraza na svoje limity...to je ale prakticky len pri spackanych portoch od Rockstaru...GTA IV a mozno terajsi L.A.Noire...prip. Deus Ex...kde sa tiez vyplati 4-jadro...v inom pripade je i5ka dostacujuca...co ale bude s prichodom GTA V...
Neskôr i tak môzes upgradovat na i7...alebo ist rovno do niecoho silnejsieho...
Neskôr i tak môzes upgradovat na i7...alebo ist rovno do niecoho silnejsieho...
...
GTA 4 mam uz komplet zbehanu na stolovom pc a uz ma aj prestala bavit,takze tato hra je nepodstatna...
Ale k veci...G74 s i5 ma fullHD? Stretol som sa aj stym ze to v popise nebolo uvedene.Vyuzivate to? Doma hram na 19" LG ktore ma max.rozlisenie 1600x900 a myslim si ze je to dostacujuce rozlisenie na hry.
Da sa nejak porovnat tento book s stolovym pc?Mam phenoma x4 a starsiu GTX285 + 8GB ram.Hry mi bezia uplne v pohode,vratane BF3 s medium/hight detail.,alebo MW3 s max.detailami samozrejme pri rozliseni 1440x???. Pripadne CS:S,skusal to niekto?
Ako G74 zvlada tieto hry?Preskoci vykonom moj domaci pc?
Viem ze kladiem vela otazok,ale 1000€ za nb nieje malo takchcem mat nejaku istotu ze to nebudu vyhodene ppeniaze.Som vam vdacny za kazdu odpoved.
Ale k veci...G74 s i5 ma fullHD? Stretol som sa aj stym ze to v popise nebolo uvedene.Vyuzivate to? Doma hram na 19" LG ktore ma max.rozlisenie 1600x900 a myslim si ze je to dostacujuce rozlisenie na hry.
Da sa nejak porovnat tento book s stolovym pc?Mam phenoma x4 a starsiu GTX285 + 8GB ram.Hry mi bezia uplne v pohode,vratane BF3 s medium/hight detail.,alebo MW3 s max.detailami samozrejme pri rozliseni 1440x???. Pripadne CS:S,skusal to niekto?
Ako G74 zvlada tieto hry?Preskoci vykonom moj domaci pc?
Viem ze kladiem vela otazok,ale 1000€ za nb nieje malo takchcem mat nejaku istotu ze to nebudu vyhodene ppeniaze.Som vam vdacny za kazdu odpoved.
Ano G74sx s i5 ma Full HD ak samozrejme to piše v popise, ale malokedy ho vzužiješ pri high detajloch. Ja hrávam všetky hry vo 1600x900 a na High detajli. Než by som ich hral vo FHD a na medium.... vratane BF3. Jediná hra ktorá mi robila trošku hamaderi bola Metro 2033 - spustil som ju na 1600x900 na High detajli ale pri niektorych scenkach to plavalo tak som to dal na 1300 a už mi to išlo krasne.. podotykam všetko na high vratane Vsync atd atd atd... Dead Space 2 - High, MAfia 2 - High ostatne novinky.
verdikt z mojej strany : Nevymenil by som moju G74sx za nič ine v tejto cenovej relacii
verdikt z mojej strany : Nevymenil by som moju G74sx za nič ine v tejto cenovej relacii
fullHD ma treba model TZ195V nebo TZ182V a ani nepremyslej nad tim ze bys fullHD nekupoval...pochybuji ze budes na G74 jen hrat a na vse ostatni (uprava fotek, fullHD videa, net, office norm prace s NTB atd.) se to rozhodne vyplati taky jsem nad tim premyslel HD+ vs. fullHD a i jini ti poradi to co ja...navic BF3, CoD MW2,3, mafia 2, crysis 2, Dirt 3, Driver SF...vsechno jede ve fullHD na high uplne v pohode zalezi co budes hrat Metro asi ne mno to mne ale osobne netahne...preferuji fullHD nez snizovat rozliseni a dohanet to pomoci AA a pod. ikdyz vim ze mne to v budoucnu nemine...
Asus G74SX + Asus UX390UA + Legion 5 17", i7 10750H/16GB/GTX1660Ti/1,5TBNVMe + HP Elitebook 845 G8 + HP Zbook 15 Fury G8
Nikdy som na fullHD nehral,takze to neviem posudit,ale ked sa pozriem ako super hra vyzera na 19" monitore v rozliseni 1440x900 na max tak si myslim ze na 17" LED LCD s rozlisenim 1600x900 to nebude vyzerat o nic horsie.Ale je to vec vkusu.V kazdom pripade chcem fullHD.
Mimochodom ako je to s upgradom G74?Myslim vymenou grafiky,procaku niekedy v buducnosti...Bude to komplikovane?
Mimochodom ako je to s upgradom G74?Myslim vymenou grafiky,procaku niekedy v buducnosti...Bude to komplikovane?
čau, mám Asus G 74 core i-5, 560M a nemůžu to vynachválit, tady je pár her co sem an tom hrál:
Far Cry 2 Full hd ultra nastavení: min 30 fps, max 60 průměr 35
Alien VErsus predator full hd ultra: min 30 fps max 45, průměr 33
CoD MW3 full hd extra detaily min 40 fps max 60 fps, průměr 45
a plynulost hraní je už při 25 fps, takže mě to běží krásně bez seků....a je to na full hd, takže detaily si můžeš vždy snížit, já hrál vše na Ultra a 1920x1080 tozlišení....
Far Cry 2 Full hd ultra nastavení: min 30 fps, max 60 průměr 35
Alien VErsus predator full hd ultra: min 30 fps max 45, průměr 33
CoD MW3 full hd extra detaily min 40 fps max 60 fps, průměr 45
a plynulost hraní je už při 25 fps, takže mě to běží krásně bez seků....a je to na full hd, takže detaily si můžeš vždy snížit, já hrál vše na Ultra a 1920x1080 tozlišení....
gerremi píše:Mimochodom ako je to s upgradom G74?Myslim vymenou grafiky,procaku niekedy v buducnosti...Bude to komplikovane?
Procak zrejme nebude problem ale nekde jsem cetl, ze grafarnu nevymenis...jinak kdybys chtel i7 tak tady nekdo i7 prodava premyslel jsem nad tim ale pak jsem si rekl ze mne to za stratu zaruky nestoji mozna potom ale taky nevis co od toho clovicka koupis...