ASUS - G74SX
Uz sa obzeram po g74 s i5 od znamych a ked ju zozeniem za dobru cenu tak do toho pojdem.Ked nie tak pockam do vianoc,naskladam prachy a vezmem i7.Aj ked mi bude trochu luto vyhodit tolko penazi len koli procaku a 8GB ram ktore ani nevyuzijem
Inak neviete ci sa nahodou v blizkej dobe nema na trhu objavit nejaka novinka?
Inak neviete ci sa nahodou v blizkej dobe nema na trhu objavit nejaka novinka?
Domas píše:čau, mám Asus G 74 core i-5, 560M a nemůžu to vynachválit, tady je pár her co sem an tom hrál:
Far Cry 2 Full hd ultra nastavení: min 30 fps, max 60 průměr 35
Alien VErsus predator full hd ultra: min 30 fps max 45, průměr 33
CoD MW3 full hd extra detaily min 40 fps max 60 fps, průměr 45
a plynulost hraní je už při 25 fps, takže mě to běží krásně bez seků....a je to na full hd, takže detaily si můžeš vždy snížit, já hrál vše na Ultra a 1920x1080 tozlišení....
A Metro 2033 si skušal?
-
- občas něco napíše
ASUS G74SX
Dobrý den, chci koupit ASUS, i7,8 GB RAM, 1TB hdd, ale má grafiku jen 2GB, myslíte, že to bude na nejnovější hry stačit, nebo je lepší i5, 8 GB ram s 3 GB graf. ? Díky za info
Re: ASUS G74SX
muf16 píše:Dobrý den, chci koupit ASUS, i7,8 GB RAM, 1TB hdd, ale má grafiku jen 2GB, myslíte, že to bude na nejnovější hry stačit, nebo je lepší i5, 8 GB ram s 3 GB graf. ? Díky za info
Veľkosť ramky v GB absolutne nezaleži, je to len reklamny ťah... vtedy ju využiješ ak pracuješ v ťažkych 3D projektovych aplikaciach
Musiš pozerať na frekvenciev grafickych kartach