to patrik1990:
mne robilo to iste po nainstalovani najnovsieho vga ovladaca Nvidia.
hod si tam stare napr 275.33 a pojde ti to normalne,
tie nove ovladace od 280... a vyssie maju asi problem s niektorymi mobilnymi grafikami.
Co si myslíte o Acer TravelMate 5742G-384G50Mnss ?
patrik1990 píše:ahoj predem se omlouvam ale nechci kvuli mozna prkotine zakladat nove tema
Mam notas acer travelmate 5742g a mam takovej problem, kdyz zapnu notas normalne vsechno nabiha loga atd a pak obrazovka zcerna a nic nejde videt ale W7 normalne bezi .... pote zavru viko je v rezimu spanku a kdyz ho otevru a zapnu tak obazovka nabehne ... pokazde kdyz jen zavru viko a pote zapnu vsechno jde jak ma ale kdyz NB uplne vypnu nebo restartuju obrazovka po logach a nacitani W7 nenabehne ... doufam ze jsme to napsal tak ze to chapete
nevite nekdo co s tim muze byt ?
dekuji za kazdou radu
ahoj dela mi uplne to samy od ovladacu 28x.xx, 275tky to nedelali... taky sem nevedel co to je, ale pak sem hledal a neasel jednoho jedinyho cloveka co s tim mel problem...psal tam ze staci uspat nb... takze ted to takhle resim... FN+F4 a spi a pak ho hned probudim a pohoda _:) mam taky 5742g... a kamos ma asus k53 a ovladace mu normalne slapou a znam i spoustu jinych lidi treba s 5760g a jemu jednou taky normalne.
TYPE: Acer 5742G
CPU: Intel Core i5-480M 2,66Ghz with turboboost 2,93Ghz
RAM: 4GB DDR3
GPU: GT 540M 1GB.. driver 275.33
CPU: Intel Core i5-480M 2,66Ghz with turboboost 2,93Ghz
RAM: 4GB DDR3
GPU: GT 540M 1GB.. driver 275.33