Acer TravelMate 5742ZG problémy.
Acer TravelMate 5742ZG problémy.
Dobrý den. Pro začátek jsem se chtěl jakožto laik co se týče notebooků zeptat na pár dotazů. Koupil jsem si tento notebook Acer TravelMate 5742ZG a první co jsem udělal stáhl jsem nejnovější ovladače na grafiku ze stránek ATi. Pry se to má stahovat ze stránek aceru a týče se to všech ovladačů. Co je na tom pravdy a proč se nemůžou stahovat nejnovější ovladače přímo ze stránek výrobců komponentů? Dále mě tak něják ty ovladače všechny trápí. Nevím které všechny mám nainstalovat a jestli instaluju vše správně. Nainstaluju ovladač VGA a do toho se mi nainstaluje nějáký Catalyst Control Center?! Vážně v tom všem mám zmatek. Dále, když mám předinstalovaný v notebooku win7 64bitovku, nainstaluju, něco podrbu třeba s ovladači a vrátím acer do výrobního stavu pomocí obnovení systému, vymaže se vše vrátí zase na začátek? Takže ovladače jsou důležité, to vím... je stejně důležitý directx? A co ještě vše potřebuju pro správný chod notebooku. Děkuji až dořešíme toto, rád bych potřeboval pomoci s hlavním problémem.