xheretic píše:Ale zpět ke G73JH a ovladačům 11.10
K žádným zásekům, restarum ani nic podobneho nedochází, takže v tomto spokojenost.
Je ale normální, že se NIJAK nemohu dostat do CCC (catalyst control center) Když např. kliknu pravým na plochu, jako první je v nabídce právě CCC, chci ho zapnout a jen 10 sekund se točí vyčkávací kolečko a nic se nestane
Už jsem zkusil všechno od Ati odinstalovat, nainstalovat čistě znovu,...ale výsledek je stejný.
Potřebuji se tam dostat hlavně na vytvoření vlastních rozlišení apod.
Díky za odpovědi!
Mě jsem stejný problém, pomohlo až:
Pokud vám nefunguje Catalyst Control Center a nebo ani nemáte jeho možnost ho spustit (nezobrazuje se v nabídce při pravém kliknutí myši na plochu), tak udělejte následující.
1) Spuste instalaci nejnovějších driverů ATI (které jste nedávno instalovali), zolte ODINSTALOVAT a pak VLASTNÍ.
2) Vyberte pouze Catalyst Control Center a dejte odinstalovat. Pak restartujte počítač do safe modu
3) V safe modu proveďte následující operace:
a) Zkontrolujte, že registry v HKCU/Software/ATI/ACE a v HKLM/Software/ATI/ACE jsou prázdné, pokud ne, tak je smažte
b) Zkontrolujte v Program files složku Ati technologies/ATI.ACE jestli je prázdná, pokud ne - smažte
c) V průzkumníku (je nutné zobrazení Admina) jděte do složky Windows/Assembly a ujistěte se, že tu nejsou žádné Public key token s číslem 90ba9c70f846762e - pokud jsou, tak je odinstalujte
d) Zkontrolujte složku User/Application Data/Local/ATI/ACE zda je prázdná, pokud ne - smažte
e) restart do normálního režimu
4) Spusťte znovu instalaci nových ATI driwerů a dejte instalace pak vlastní a vyberte pouze Catalyst Control Center
5) Po instalaci dejte restart