Ahoj/Dobry den,
prosim o pomoc s vyresenim s recovery NTB Lenovo e320.
Po koupi NTB jsem neprovedl pomoci nastroje rescue and recovery zalohu na USB..
Tedy jsem si koupil od supportu Lenova recovery DVD.
Support Lenova v CR mi uploadnul recovery na FTP v podobe ISO OS (cca 3,8GB) + apk a drivery (cca 6GB).
Jelikoz jsem chtel pouze cisty OS, tak mam stazene jen prvni ISO.
USB jsem naformatoval ve WIN pomoci cmd-->diskpart a nasledne zkopiroval data na obraze ISO.
Potize --->>>
Po startu sys bootovani nastaveno standartne z USB, spustil i nastroj recovery, ale s tim, ze kdyz jsem u kroku, kde mam vybrat medium z ktereho se ma zaloha provest USB tam jiz neni (ani po zmacknuti "refresh"...)
Mate prosim nejakou radu, krome standartnich "obrat se na autorizovany servis a pod"?
Pripadne mam zkopirovat data z ISO primo na DISK (rad bych aby to byla posledni moznost, jelikoz mam na nem jeste funkcni system)?
Dekuji predem za radu.
Lenovo e320 - recovery - FTP ISO-->USB - aplikace after b
pc-help prispevek
Ahoj / Dobry den,
prikladam, jeste pro upresneni link na prispevek na jinem diskusnim foru, kde to resim take... http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=46&t=77192
(dal jsem tam i screeny toho kde jsem se zasekl a pod.)
Dekuji za odpoved/pomoc.
S
prikladam, jeste pro upresneni link na prispevek na jinem diskusnim foru, kde to resim take... http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=46&t=77192
(dal jsem tam i screeny toho kde jsem se zasekl a pod.)
Dekuji za odpoved/pomoc.
S
zivan: ked som nedavno napaloval recovery na W520 tak mi to dalo na vyber DVD a USB Flash/HDD. tu druhu moznost som ale neskusal. musis tam mat ale aktivnu particiu, ktoru to pravdepodobne premaze. http://support.lenovo.com/en_US/detail. ... MIGR-74246
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Ci podporuje recovery od Lenova USB?
Urcite ano kedze:
Recovery z USB nabootovalo a sice pri vybere media device USB uz nedetekovalo (ono ked sa objavi okno s potvrdenim recovery je tam "Removable USB device", ale po kliknuti na "REFRESH" proste prazdno...) Teraz ma este napada, ci mi moze niekto zkontrolovat / porovnat ci mi v obsahu recovery ISO nechyba nejaka slozka so subormi? Ono mi to totiz ak sa pamatam (pisem teraz z tel. a nie som pri NTB) vcera ked som to bootoval z aktivnenej partitiony z HDD napisalo po potvrdeni recovery, ze nenaslo potrebny obraz...

Urcite ano kedze:
Recovery z USB nabootovalo a sice pri vybere media device USB uz nedetekovalo (ono ked sa objavi okno s potvrdenim recovery je tam "Removable USB device", ale po kliknuti na "REFRESH" proste prazdno...) Teraz ma este napada, ci mi moze niekto zkontrolovat / porovnat ci mi v obsahu recovery ISO nechyba nejaka slozka so subormi? Ono mi to totiz ak sa pamatam (pisem teraz z tel. a nie som pri NTB) vcera ked som to bootoval z aktivnenej partitiony z HDD napisalo po potvrdeni recovery, ze nenaslo potrebny obraz...

Jnm ale i tak, je to NTB bez opticke mechaniky, takze predpokladam, ze pocitaji v Lenovu s tim, ze to musi mountovat nejakym execem z ISO nebo z wmi obrazu a ve vetsine pripadech clovek pouzije USB.
A struktura recovery jestli je to ISO nebo USB by se nemela lisit.
Nevim no, koukam, ze do prinesu do byvale firmy... Tam jsme meli R60/T61, tak snad bude kolega vedet poradit.
A struktura recovery jestli je to ISO nebo USB by se nemela lisit.
Nevim no, koukam, ze do prinesu do byvale firmy... Tam jsme meli R60/T61, tak snad bude kolega vedet poradit.
PC-ASUS P5Q Deluxe, Intel core2 duo E7300 (1333), A-DATA 2x2GB (1333), 2x 1TB samsung, ATI Radeon 3850 W7P, Debian
NTB-Lenovo Thinkpad Edge E320 - IC i5 2430M Sandy Bridge, 13.3" LED 1366x768 mat., 4GB, AMD Radeon HD6630M 1GB W7Pro64
NTB-Lenovo Thinkpad Edge E320 - IC i5 2430M Sandy Bridge, 13.3" LED 1366x768 mat., 4GB, AMD Radeon HD6630M 1GB W7Pro64
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“