Chtěl bych prostě notebook dobrý na hry, filmy atp. (prostě všestraný) Určitě nechci úplně nadupaný notebook který vydrží kolem 2-3 hodin.
Jinak musím se přiznat, že ani nevím co to ta kvalita zpracování je( nejsem moc zběhlý v IT)
Neví někdo jakou výdrž má tento notebook? Nemůžu to nikde dohledat http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv7-6b90 ... 265240.htm ..
Vybral jsem si HP, protože je mi tato značka nejvíc sympatická a používá ji i moje sestra a funguje jí perfektně. Taky mě napadlo, že by bylo lepší si zrovna koupit Ntb s 8 gb ram, protože to obměňování by později vyšlo dráž (z 6gb na 8gb), než kdybych si Ntb s 8gb koupil hned. Jestli si myslíte že je 8gb moc, tak se asi spokojím is 6gb RAM

Také by mě zajímalo zda je lepší u HP notebooků mít pro hry 4 jádrový nebo 2 jádrový procesor. Neví někdo zda mají HP notebooky schopnost vypínání nevyužitých jader? Také by mě zajímala baterie. Jak mám o ni pečovat aby se opotřebovávala co nejpomaleji? Lze popř. dokoupit k notebooku nějaký záložní zdroj energie? Kolik stojí nová baterie? V případě záruky se reklamuje i baterie nebo se záruka nabaterku nevztahuje? Díky za všechny odpovědi