Win 7 Pro, 64 bit a Chrome-vyuzie pamati

Vše kolem Microsoft Windows. Zkušenosti, problémy, vylepšení atp.
dusan123
občas něco napíše

Win 7 Pro, 64 bit a Chrome-vyuzie pamati

Příspěvekod dusan123 » 05 pro 2011 23:16

Ahoj chlapi!
poslednu dobu som sa zacal potykat s problemom vyuzitia systemovej pamate pri browsovani webu cez Chrome, surfujem surfujem a z nicoho nic prestanu mrkat okna v Chrome, pozriem do spravcu uloh a proces chrome.exe vyuziva 1,4 GB pamate co sa mi zda byt prilis silne kafe na prehliadac....pritom su to klasicke stranky ako idnes.cz facebook, youtube, notebooky-forum.cz a pod...

nakoniec to dopadne tak ze chrome spadne + hlaska ze prestal pracovat nejaky plugin z Norton Internet Security 2012

Vyuzivam legalny OS ktory bol sucastou NTB + legalny Norton Internet Security 2012 a Chrome

btw: predtym som pouzival free Avasta + Comodo firewall a tento problem som nepostrehol....

mate nejake napady alebo skusenosti s obdobnym problemo?

Dakujem za rekacie :idea:

Was3k
guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Was3k » 06 pro 2011 01:44

V první řadě bych asi odinstaloval vir jménem Norton internet security. Měl jsem ho v ntb taky předistalovaný (a s ním i ten jejich plugin) a musím říct že to byla strašná brzda systému. Při otevřeném chrome + průzkumník jsem měl na W7P 64bit (které jsou na RAM dost nenažrané samy o sobě) využitých až nějakých 75-80% ze 4GB ram. Po nahrazení freeware avastem se pohybuju u nějakých 60%. Nevím, jestli to bylo opravdu způsobeno nortonem ale nic jiného jsem nezměnil.
lenovo ThinkPad T420i

dusan123
občas něco napíše

Příspěvekod dusan123 » 06 pro 2011 13:16

Zatial som to vyriesil tak ze som sa opat vratil k Firefoxu...

ale kazdopadne je to zvlastne ze uz iba samotny Win 7P 64 bit su na pamat nenazrany system + do toho ten balast od vyrobcu NTB (Lenovo) + antivir+firewall, nejake bezne SW vybavenie...
sup a sme na 2 GB a viac vyuzitej RAM... OK a to sme len v stadiu ze system nam bezi a co dalej :?:

lupama
píše často

Příspěvekod lupama » 06 pro 2011 14:18

ahoj,hele ted mam zapnuty maxthon(facebook,voyo+comeback pustenej,tuto stranku+email+moviezone)+programy avast,hwinfo+2grafy+utorrent+deamontools,budik,ultramon,bandicam,internet download manager,rainmeter a u ramek sem na 50ti procentech(mam 4gb) a ten norton je vazne prisernej...ihned se ho zbav... kdyz sem delal ruzne notebooky tak to vsude bylo a hned sem to vymazaval a daval tu free verzi avasta...

jinak mam nekdy problem ze mi teploty pri surfovani+treba video stoupnou na 60stupnu a nevim proc... nic nebezi..jen maxthon s videem..jindy pri tom samem mam pod 50..
TYPE: Acer 5742G
CPU: Intel Core i5-480M 2,66Ghz with turboboost 2,93Ghz
RAM: 4GB DDR3
GPU: GT 540M 1GB.. driver 275.33

Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“