![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Battlefield 3 v 64 Metru nejde pod 60fps
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Zatím jsem nic jinýho nezkoušel
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ale potřeboval bych poradit s Registrací, nevím kde a jak, záruka sice bude až 16.12, ale chci se připravit
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
.... i to sem udelal..fakt to prave nechapu!!nastavil sem to pro obě hry a proste v pr.... nejde to!! zkousel sem i vypnout uplne intelackou,ale to neslo vubec!!musi byt zapla a NVIDIA spolupracuje pak!! nebo měla by normalně spolupracovat..coz prave u me evidentne ne!!Martufi píše:Tak ji nastav v "nastavení nVdia" , je to ta věc v minipanelu napravo , takové to zelené oko. V něm vybereš příslušnou hru a nastavíš ji gt555M místo Intelácké a musí to šlapat!
... tak přesne je to takhle!!kdyz mam vypnutou GT 555M tak v company of heroes..nevidim stromy tanky ani vozidla a lidi,jen jejich stíny,kdyz ji zapnu jsou videt stromy a vozidla,ale ne normalne!da se říct ze jen obrysově!!tak takhle mi to fungujeHousenka35 píše:.... i to sem udelal..fakt to prave nechapu!!nastavil sem to pro obě hry a proste v pr.... nejde to!! zkousel sem i vypnout uplne intelackou,ale to neslo vubec!!musi byt zapla a NVIDIA spolupracuje pak!! nebo měla by normalně spolupracovat..coz prave u me evidentne ne!!Martufi píše:Tak ji nastav v "nastavení nVdia" , je to ta věc v minipanelu napravo , takové to zelené oko. V něm vybereš příslušnou hru a nastavíš ji gt555M místo Intelácké a musí to šlapat!
Law89 píše:Pres sluchatka v audiu konektoru pokud neni nic pustene chrci a adapter jsem si ted vsim ze obcas taky bzuci.. myslite... ?? Thx
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 hostů