Škola, zábava, cestování
Upřímě léty prověřená ergonomie rozhodně není třeba prohozená klávesa Fn s L-CTRL, nebo celkem ostrá hrana přední strany. Da druhou stranu třeba trackpady maj dobrý a černý, matně gumový soft-touch povrch je celkem fajn.
Lenovo Ideapad Y50 70 - Core i5 4210H, Geforce GTX 860M 4GB GDDR5
3DMark Fire Strike - 3519 Bodů
Huawei Ascend P6, Xiaomi Piston v2
3DMark Fire Strike - 3519 Bodů
Huawei Ascend P6, Xiaomi Piston v2
1) Fn - Ctrl je otázka zvyku a dají se najít dobré argumenty pro i proti.
2) Který Thinkpad má ostrou přední hranu? Psal jsi někdy na posledních MBP? TO je ostrá hrana.
3) Pokud Trackpadem myslíš Touchpad, tak ten minimálně v poslední generaci IMHO pohřbili tím debilním vroubkováním a nezapuštěním...
4) Povrch víka je dobrej
2) Který Thinkpad má ostrou přední hranu? Psal jsi někdy na posledních MBP? TO je ostrá hrana.
3) Pokud Trackpadem myslíš Touchpad, tak ten minimálně v poslední generaci IMHO pohřbili tím debilním vroubkováním a nezapuštěním...
4) Povrch víka je dobrej
Ostrá přední hrana??? ukaž mi TP který ji má ostrou prosím.
Jirrick: měl spíš na mysli trackpoint a ten je nejlepší na Dellech ani Acerech a HPčkách co mi prošli rukou nedosahovali takové rychlosti a přesnosti
Jirrick: měl spíš na mysli trackpoint a ten je nejlepší na Dellech ani Acerech a HPčkách co mi prošli rukou nedosahovali takové rychlosti a přesnosti
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
Tak Trackpoint na Thinkpadech je nejlepší, ale IMHO ani ne díky Lenovu, ale díky laxnosti ostatních výrobců, kteří ho tam dají jakoby z povinosti, ale vůbec mu nevěnují pozornost.
Např. na mém HP chybí prostřední tlačítko (skrolování si tedy musíš uchodit přes současné držení obou tlačítek a to jen díky hacku v registrech) a defaultní nastavení jeho driveru je přímo tragické. Přitom hardwarově to je Synaptics stejně jako v TP, tak nevidím důvod proč by to taky nemohli vychytat...
Např. na mém HP chybí prostřední tlačítko (skrolování si tedy musíš uchodit přes současné držení obou tlačítek a to jen díky hacku v registrech) a defaultní nastavení jeho driveru je přímo tragické. Přitom hardwarově to je Synaptics stejně jako v TP, tak nevidím důvod proč by to taky nemohli vychytat...
Jenže Lenovo tam má nějaké své patenty.
S prostředním tlačítkem souhlas, chybí mi nejen u trackpointu, ale i u touchpadu.
když potřebuju narychlo zprasit něco v CADu v terénu, musím se trápit s mačkáním L+P (naštěstí Dell takhle středoklik podporuje už by default).
S prostředním tlačítkem souhlas, chybí mi nejen u trackpointu, ale i u touchpadu.
když potřebuju narychlo zprasit něco v CADu v terénu, musím se trápit s mačkáním L+P (naštěstí Dell takhle středoklik podporuje už by default).
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
BUMP
Tak abych to trochu aktualizoval vzhledem k tomu, že jsem si stále nevybral, ale už se mi to trochu víc uleželo v hlavě
-Stále 15´´ - 17´´
-Výdrž ve výsledku není až tak důležitá
-Kdyby to spustilo Battlefield BC2 bylo by to gr8
-Na vzhledu záleží (čti nesmí to být Thinkpad)
-Cena max 15k ale každá ušetřená koruna dobrá
-Bez operačního systému a s numerickou klávesnicí jsou velká +
-Nerad bych ho musel 3x do roka reklamovat jako jeho předchůdce
Jednoduše asi nějaký notebook co v téhle cenové kategorii nabízí výborný poměr cena/výkon a zároveň s ním obecně nejsou špatné zkušenosti co se kvality týče
Tak abych to trochu aktualizoval vzhledem k tomu, že jsem si stále nevybral, ale už se mi to trochu víc uleželo v hlavě
-Stále 15´´ - 17´´
-Výdrž ve výsledku není až tak důležitá
-Kdyby to spustilo Battlefield BC2 bylo by to gr8
-Na vzhledu záleží (čti nesmí to být Thinkpad)
-Cena max 15k ale každá ušetřená koruna dobrá
-Bez operačního systému a s numerickou klávesnicí jsou velká +
-Nerad bych ho musel 3x do roka reklamovat jako jeho předchůdce
Jednoduše asi nějaký notebook co v téhle cenové kategorii nabízí výborný poměr cena/výkon a zároveň s ním obecně nejsou špatné zkušenosti co se kvality týče
-
- občas něco napíše
Zpět na „Jaký vybrat notebook“