Výměna vnitřku-vyplatí se?

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
ToshibaJap
občas něco napíše

Výměna vnitřku-vyplatí se?

Příspěvekod ToshibaJap » 12 pro 2011 18:52

Zdravím,

mám jeden problém, na který jsem zatím nenalezl odpověď. Povedlo se mi velmi šikovně vylít vodu do notebooku, hned se vypnul a už nejde zapnout (Toshiba l40-14g). On se stejně sekal a šel hrozně pomalu, byl nějakej špatnej. V servisu mi řekli, že by bylo nutný vyměnit celej vnitřek asi za 8000. Moje otázka zní: Když vyměnim ten vnitřek za ten samej, bude ten notebook fungovat jako na začátku? To by mi stačilo. A druhej dotaz kterej mám a co by mě zajímalo: Je možný vyměnit celej vnitřek za kvalitnější a dát tam vnitřek z kvalitnějšího notebooku třeba stejný značky i modelu (Satellite)? Vim že mi řeknete ať koupim novej, jenomže já skutečně šetřim každou korunu a na novej nemam. Další věc je, proč kupovat novej a platit tak další obrazovku, klávesnici a takový věci, když bych mohl narvat výkonnej vnitřek do obalu kterej mam. Nevim ale jestli to jde?

Předem díky za odpověď.

orgasmic
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod orgasmic » 12 pro 2011 19:09

Těžké se trefit do správné sekce, že?

Oprava se nevyplatí, jiný střeva není možné nacpat.
Řešení: Rozprodat na díly a koupit nový notebook.
Asus ROG Strix G18

zivan
guru

Příspěvekod zivan » 12 pro 2011 21:13

Jine komponenty tam nedas, takze muzes dat 8000 do rozchozeni 4 roky stareho notebooku nebo si za par stovek nad 8000 koupit novy notebook s mnohem lepsi konfiguraci a s dvouletou zarukou...

Vrazet tolik penez do toho stareho je naprosta blbost.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W

Zpět na „Hardware“