tak dal som sem vysledok 3d marku 06 ... len sa chcem opytat... ma nastavenie vplyv alebo kazdy to testujete na 1280x720 v tej neplatenej verzii?
A nad SSD diskom rozmyslam aj ja.... vie niekto poradit ako postupovat pri montazi? Treba do ASUS servisu alebo mozem aj sam bez straty zaruky?
ASUS G53SX - skusenosti, nazory uziv. str.2
problém s displejem
Mám problém s tímto notebookem. Když jsem ho poprvé rozbalil a zapojil do elektriky a zapnul, tak mi nenaběhl displej...všechny kontrolky blikaly, všechno svítilo, jen display ne Nenaběhnul ani napodruhé, až potom asi napotřetí nebo napočtvrté. Nainstaloval jsem system a notebook vypnul. Myslel jsem si, že to možná bylo, že nebyla nabitá baterka, tak chíli trvalo než se to probralo (ikdyž je to blbost).Pak jsem jsem se vrátil z chalupy domu a zapnul ho doma a zase nic, zase asi až napotřetí (to se mi povedlo, když jsem noťas vytáhnul ze zásuvky a zapnul ho na baterku, pak až jsem připojil kabel). NEchápu, co se děje, jestli to mám nějak speciálně spoustět, jestli je tam něco speciálně nastaveného, nemáte někdo takovou zkušenost?
Díky za rady
EDIT: Když jsem to zapínal úplně poprvé, tak se nejdřív rozsvítila klávesnice a displej ne...a když jsem to pouštěl teď podruhé (po nainstalovaní systému), tak se ani ta klávesnice nerozsvítila).
Díky za rady
EDIT: Když jsem to zapínal úplně poprvé, tak se nejdřív rozsvítila klávesnice a displej ne...a když jsem to pouštěl teď podruhé (po nainstalovaní systému), tak se ani ta klávesnice nerozsvítila).
Me potom ten displej nabehl, asi na treti nebo ctvrty pokus. Nainstaloval jsem system, pak jsem ho vypnul, odjel z chalupy domu a kdyz jsem dorazil domu a chtel ho zapnout, tak stejny problem. Uvidim, jestli to bude delat i zitra rano, az ted ten notas na noc vypnu, jestli jo, tak volam na servis, co s tim
EDIT: Tak problem porad pretrvava, vse funguje naprosto v poradku,ale obcas (stalo se mi to asi 4x) proste display nenabehne. Notas jede, protoze je slyset spousteci melodie windows a podsviceni klavesnice taky funguje,ale display nenabehne. Nepodarilo se mi najit zadnou podobnost mezi temi "pripady",ale vzdycky musim par hodin pockat a pak vse zase jede....fakt nechapu:(
EDIT2: Tak po prolezeni nekterych for jsem zjistil, ze je to nejspis vadnym kabelem od LCD, protoze staci notas otocit vzhuru nohama a pak jede zase vse v pohode:( Takze reklamace je nevyhnutelna Chjo
EDIT: Tak problem porad pretrvava, vse funguje naprosto v poradku,ale obcas (stalo se mi to asi 4x) proste display nenabehne. Notas jede, protoze je slyset spousteci melodie windows a podsviceni klavesnice taky funguje,ale display nenabehne. Nepodarilo se mi najit zadnou podobnost mezi temi "pripady",ale vzdycky musim par hodin pockat a pak vse zase jede....fakt nechapu:(
EDIT2: Tak po prolezeni nekterych for jsem zjistil, ze je to nejspis vadnym kabelem od LCD, protoze staci notas otocit vzhuru nohama a pak jede zase vse v pohode:( Takze reklamace je nevyhnutelna Chjo