dobrý den, hodlám dát tento notebook do servisu, aby mi vyčistili chlazení
chtěl bych také, aby mi vyměnili teplovodivou samolepku (dělá se to?)
když jsem ho minule dával do servisu, aby ho vyčistili, sice vypadal čistě, ale teplota nebyla o moc nižší
když je notebook v klidu, má procesor teplotu kolem 45 a já bych chtěl o 10 níž
kamarád (sice má hp) mi říkal, že si koupil bombičku se stlačeným vzduchem a podle návodu profoukl vstup a výstup chlazení a teploty šly velice dolů
mohu po servisu chtít, aby mi takto vyčistili notebook a dali novou samolepku? (snad její životnost není omezená a s časem ztrácí na účinnosti, jinak si nedovedu představit, proč se notebook takhle zahřívá), když zapnu nějakou hru, teplota už je i 90 a to samozřejmě nechci, když byl notebook nový, byla teplota po zapnutí (hodinu běžel jen tak) 25 stupnů a já bych se chtěl k této teplotě nějak přiblížit
děkuji
acer aspire 5740 G chlazení
acer aspire 5740 G chlazení
ACER ASPIRE 5740G
Intel Core i5 430M 2,26 GHz, TB 2,53
15.6" LED 1366x768 lesklý, HD5650 1GB
RAM 4GB DDR3, 640GB 5,4k, DVD, WiFi, BlueTooth Windows 7 Home Premium (LX.PMB02.255)
Intel Core i5 430M 2,26 GHz, TB 2,53
15.6" LED 1366x768 lesklý, HD5650 1GB
RAM 4GB DDR3, 640GB 5,4k, DVD, WiFi, BlueTooth Windows 7 Home Premium (LX.PMB02.255)
teplota okolo 45 stupnov je v pohode podla mna....
a tu teplotu, co si tam spominal tych 25 stupnov sa ti mohlo leda ak prisnit, nie je sanca aby mal procak v notese taku teplotu, staci si zobrat len teplotu okolia, ktora je okolo 20 stupnov
v servise ti mozu vymenit akurat tak teplovodivu pastu a nie nejaku samolepku, co tu spominas..... ale podla mojho nazoru sa ti na to zvysoka vykaslu, kedze teplota v klude je normalna
a tu teplotu, co si tam spominal tych 25 stupnov sa ti mohlo leda ak prisnit, nie je sanca aby mal procak v notese taku teplotu, staci si zobrat len teplotu okolia, ktora je okolo 20 stupnov
v servise ti mozu vymenit akurat tak teplovodivu pastu a nie nejaku samolepku, co tu spominas..... ale podla mojho nazoru sa ti na to zvysoka vykaslu, kedze teplota v klude je normalna