Ahoj..
Hledám ntb v cenové relaci do 15tis.
I když sem přečetl milion recenzí a článků o ntb stejně nejsem pro žádnej
Akorát sem víc zmatenej a utvrdil se v tom že tomu absolutně nerozumím.
Tímto bych vás chtěl požádat o pomoc s výběrem
Jen málo k použití. Doma mám Stolní pc kterej je uživám celkově rodinou hlavně internet a hry. ntb bych využíval tak nějak na vše přes internet , videa , filmy , což zvládne myslím každý pc, ale potřeboval bych taky aby zvládal v pohodě programy typu CAD. Nějakou tu hru ( žádný super high ), Studenský věci a rád bych aby šel napojit na na jinej monitor ( myšleno na televizi ).
Požadavky:
Baterie vcelku šumák lepší střed
jelikož bude použivanej i na programy CAD chtěl bych numerickou klávesnici, a velikost 15,6 nebo něco takovího.
Značka: to mi je taky jedno krom Aceru ten nechci.
Displej: Nechám si poradit tudiž nejlépe matnej ( není podmínkou )
Zatím mám kandidáty:
-Lenovo IdeaPad Z570
-LENOVO ThinkPad Edge E520 nebo 525
-ASUS K53SV-SX966V
Cenově jsou tyto ntb skoro na stejné úrovni , ale nevím jakej je lepší na co a v čem vyniká. Klidně si nechám poradit a koupím levnější nebo jinej, Ale chtěl bych si ntb nechat díl, čím víc tím líp. Tak doufám že cenově třeba oproti ntb za 10tis. volím dobře.
Děkuju moc za odpovědi
NTB Tak nějak pro vše..
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
E520 (i menšího E320) jsem viděl u kámoše ... dost mě překvapila kvalita provedení ... za 15k jsem tak pěkný pevný notebook nečekal, navíc byl i docela lehký. Není to sice klasický ThinkPad ... ale zpracování a chlazení je na velmi dobré úrovni.
S Asusem K53 sice zkušenost nemám ..
S Asusem K53 sice zkušenost nemám ..
DELL Precision M4600|i7-2720QM|FirePro M5950|16GB|Intel ssd 320 120GB|FHD WLED|Logi.Perf.MX+Illuminated Key.|DELL U2311H
exNTB: Asus A8, Lenovo TP Z61m, DELL Precision M4400
exNTB: Asus A8, Lenovo TP Z61m, DELL Precision M4400
Zpět na „Jaký vybrat notebook“