Lenovo Y570 - zkušenosti uživatelů
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
No já taky chtěl zjistit, proč mi někdy v GTA klesnou FPSka a to docela dost, až se hra seká. Cca na 10 vteřin a pak to zase běží normálně. Dělalo mi to jen GTA IV. Tak sem kvůli tomu monitoroval teploty a frekvenci procesoru.
Jenže když jsem zjistil, že teplota je od začátku hraní vcelku pořád stejná a frekvence se drží, tak mi došlo, že bude problém jinde a taky byl - tu zátěž navíc způsobovala jedna služba, která se zapíná když pracuju v jednom prográmku pro obecní úřad. Stačilo vypnout program, ukončit danou službu přes správce a GTA běží ok
Jenže když jsem zjistil, že teplota je od začátku hraní vcelku pořád stejná a frekvence se drží, tak mi došlo, že bude problém jinde a taky byl - tu zátěž navíc způsobovala jedna služba, která se zapíná když pracuju v jednom prográmku pro obecní úřad. Stačilo vypnout program, ukončit danou službu přes správce a GTA běží ok
Samozřejmě.Jinak je blbost hrát na baterii.Mudrc píše:stalo se taky nekomu z vam, ze mate mensi vykon ve hrach kdyz nemate ntb pripojeny do napajeni ?
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“