Jakou myš k ntb?
Když tu o tom tak mluvíte, asi jdu vybírat..
Ta co na ni byla recenze na notebook.cz vypadá supr, ten konektor je to co bych si představoal, ale dva litry už je moc..a hlavně byhc si je potřeboval ošmatat než si vyberu..
Ta co na ni byla recenze na notebook.cz vypadá supr, ten konektor je to co bych si představoal, ale dva litry už je moc..a hlavně byhc si je potřeboval ošmatat než si vyberu..
Clevo M570U +, C2D T7200 (2,0 GHz), 4GB RAM, WD 500Gb 5400 rpm, GF 7950 GTX(3DMARK06 - 5300+ b), Win 7 Prof.
Já mám právě tu zmiňovanou myš ke svému desktopu a nemohu si absolutně stěžovat. Skvěle padne do ruky, je lehoučka a malá a jezdí i po gauči i po peřině . Mám jen strach z toho kabelu u notebooku, ale tak snad to nebude problém.
Jinak recenzovaná myš zde na notebook.cz je velmi zajímavá. Líbí se mi ten miniaturní modul, poněvadž odpadá nutnost jej při transportu vyndavat. A jestli vydrží 2 AAA baterie zmiňovaných více než půl roku a cena je kolem 1300,- (zdroj czc.cz), silně bych o ni uvažoval...
ThinkPad T400 & R61, Dell XPS M1330
-
- Moderátor
Já bych rád k ntb http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=42629 Hewlett-Packard Bluetooth PC Card Mouse, ale musela by ta cena bejt o tu jedničku vepředu menší .
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)
Ja přemejšlim o tej recenzovanej http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=47897
píšou lepší reakční dobu, vypadá pěkně a to, že bych nemusel vyndavat konektor z usb by bylo dokonalý.
Ale nikde jsem nenašel snímací rozlišení..ale za 1100kč moc pěkná.
píšou lepší reakční dobu, vypadá pěkně a to, že bych nemusel vyndavat konektor z usb by bylo dokonalý.
Ale nikde jsem nenašel snímací rozlišení..ale za 1100kč moc pěkná.
Clevo M570U +, C2D T7200 (2,0 GHz), 4GB RAM, WD 500Gb 5400 rpm, GF 7950 GTX(3DMARK06 - 5300+ b), Win 7 Prof.
Jj, 1600, už mi odepsal technik z CC..to je dost ne?
Tak mě se hlavně líbí že prostě dáš špunta do usbčka, kterej je tak malej že ti naprosto nebude překážet a pak už jen vyndáš z báglu myšku a prostě jedeš.
Našel sem ji za 1050 kč, ale nidke nepíšou kdy bude dostupná..
..a zase si řikam že když už k notesu nějakou pořádnou myš tak by to měl bejt bezdrát a u týhle slibujou rychlou odezvu takže by i na hry měla bejt supr..
maxxz: dyt Razery co sem koukal jsou skoro všecky tisíc a vejš.. jako drát za 1500, to už aby za mě i rýsovala..
Tak mě se hlavně líbí že prostě dáš špunta do usbčka, kterej je tak malej že ti naprosto nebude překážet a pak už jen vyndáš z báglu myšku a prostě jedeš.
Našel sem ji za 1050 kč, ale nidke nepíšou kdy bude dostupná..
..a zase si řikam že když už k notesu nějakou pořádnou myš tak by to měl bejt bezdrát a u týhle slibujou rychlou odezvu takže by i na hry měla bejt supr..
maxxz: dyt Razery co sem koukal jsou skoro všecky tisíc a vejš.. jako drát za 1500, to už aby za mě i rýsovala..
no tak stejně vždycky drátově bude nejrychlejší komunikace takže bezdrát se odezvama nechytí. VX řada je úplně nová od Logitechu a proto je taky pěkně předražená . Navíc je na baterky což znamená, že při cestě dojdou baterky a člověk aby na to nosil takovej ten páš jak měl rambo akorát plnej baterek
+ její cena ještě dostupností může vzlítnout nahoru.
EDIT: upraveno.
+ její cena ještě dostupností může vzlítnout nahoru.
EDIT: upraveno.
tento účet již není aktivní.
Tak tady slibujou vyšší frekvenci tedy vyšší odezvu.. vážně o ní přemejšlim, pak dam vědět..když mi nebude vyhovovat tak jim ji pošlu zpět.
- AAA čko dycky aspon jedno nosim v kapse, mam na ně mptrosku, takže to už by nebyl problem..
A stoupání ceny - dostanu ji az cenu kterou si objednam, takže když objednam ted, je mi jeno jak pak bude lítat.
- AAA čko dycky aspon jedno nosim v kapse, mam na ně mptrosku, takže to už by nebyl problem..
A stoupání ceny - dostanu ji az cenu kterou si objednam, takže když objednam ted, je mi jeno jak pak bude lítat.
maxxz píše:Navíc je na baterky což znamená, že při cestě dojdou baterky a člověk aby na to nosil takovej ten páš jak měl rambo akorát plnej baterek
Udává se výdrž více než půl roku.. .Takže i kdyby byla výdrž poloviční, nestane se ti, že by ti při cestě došly baterie. Kdyžtak stačí mít 2x AAA v záloze a je po starostech..
Jinak u této myšky se mi moc líbí ten mini USB modul a jsem ochoten si za něj připlatit . Ono to nechce moc koukat jen na cenu tý myšky, ale jako na komplet ntb + příslušenství. Protože jestli zaplatím 50500,- za ntb s normal myší nebo 52000,- za ntb + VX Nano je už docela jedno..
ThinkPad T400 & R61, Dell XPS M1330