MSI GX700
MSI GX700
Objevil sem asi předevčirem na netu tedle NTB a vypadá docela zajímavě - bohužel nějaký info mimo ofic stránek na netu skoro neni - nemáte s nim někdo už zkušenosti nebo tak něco? Prostě třeba jak to při zátěži topí, jak kvalitní to má display atd...
Za tu cenu to vypadá víc než zajímavě
Za tu cenu to vypadá víc než zajímavě
alooohaaa píše:ja som ho objednal dnes v piatok by mal dojst tak vam napisem o nom daco hned ako dojdem z chaty a poskusam ho
yay, to by bylo přímo perfektní
hlavně pls kvalita zpracování (plasty, klávka), jak moc se ta potvora hřeje a kdyby byl nějakej bench, třeba z 3d marku pro srovnání, taky by to nebylo špatný
Já vím, také se mi to nezdálo, ale zde http://www.alza.cz/notebook-msi-gx700x-004cz-d77600.htm to je opravdu uvedeno.
ok chalani prave vyrazam z office lebo mi volali ze dosiel notas. Tak kym som v robote vam dam len o kvalite a podobne. Zajtra obdrzite info aj o 3d-markoch prehrievani a hernych testoch cakajte command and conqer tiberium wars, test drive unlimited a ak najdem dvd tak este mozno fear ale vzhladom nato ze idem na chatu pondelok to budu len tie dve a 3d mark 2005, 2006 ak bude cas tak aj mozno 2003 alebo dajte linki co este chcete apozrem sa nato ak vyda casu