ThinkPad Edge E520/E420
Chlapi nejste trochu nastvani, ze jste si koupili thinkpad, tak jedine ceho jste docilili je ze Vam skoro nic nefunguje...
kdyz je manualne zapnuta ATI grafika tak nefunguje ovladani jasu a pokud je zapnuta integrovana intelacka grafika tak to zase nechladi, ale zato jde menit jas (tim myslis hotkeyema)...
ja jsem z toho dost nastvany...a taky dost zmateny...nemam cas resit takove kraviny ja chci, aby bylo vse plne funkcni porad...
TPFC jsem si naintaloval jenom abych mel nejakou kontrolu nad tim co se deje, ale prozatim to k nicemu nebylo...
kdyz je manualne zapnuta ATI grafika tak nefunguje ovladani jasu a pokud je zapnuta integrovana intelacka grafika tak to zase nechladi, ale zato jde menit jas (tim myslis hotkeyema)...
ja jsem z toho dost nastvany...a taky dost zmateny...nemam cas resit takove kraviny ja chci, aby bylo vse plne funkcni porad...
TPFC jsem si naintaloval jenom abych mel nejakou kontrolu nad tim co se deje, ale prozatim to k nicemu nebylo...
Moc diky ted to fakt funguje...
Ale mam jeste dotaz, protoze ja jsem si chtel manualne mezi grafikama prepinat z duvodu vydrze baterie...
Takze ted kdyz mam zapnute to automaticke prehazovani (ktere moc nevypada ze by fungovalo), tak jsou napajene obe grafiky ?
A kdyz poficim z baterie bude to mit vetsi spotrebu ??
Ale mam jeste dotaz, protoze ja jsem si chtel manualne mezi grafikama prepinat z duvodu vydrze baterie...
Takze ted kdyz mam zapnute to automaticke prehazovani (ktere moc nevypada ze by fungovalo), tak jsou napajene obe grafiky ?
A kdyz poficim z baterie bude to mit vetsi spotrebu ??
dyer: Intel grafika je zapnuta vzdy. v pripade potreby sa zapina aj Radeon, ktory vyrata frame a posle ho na zobrazenie Intel grafike. Radeon v Ex20 nema samostatny graficky vystup.
Calleb: posledny post v teme sa necituje.
Calleb: posledny post v teme sa necituje.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
-
- občas něco napíše
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V tom ovládacím panelu si můžeš nastavit jedním kliknutím citlivost.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“