Reinstalace win7?

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
bujan
občas něco napíše

Reinstalace win7?

Příspěvekod bujan » 15 led 2012 22:01

Dobrý den,

přítelkyně si vera pořídila ntb Lenovo Ideapad Z570 a dala si do win heslo, které ovšema si napsala blbě a ted se nemůže přihlásit. Prolomit se mi to nepodařilo a nemůžu za boha přijít na to, jak dát notebook do továrního, vím, že Lenovo má recovery partition,ale jak spsutit isntalaci WIN7 z tohoto recovery nemůžu za boha zjsitit.

Do systému se bohužel vubec nedostanu,takže thinkvantage mi nepomůže :( nevíte někdo,jak bych mohl ten systém zreinstalovat?

Michsiv
občas něco napíše

Příspěvekod Michsiv » 15 led 2012 23:06

Melo by se dat nabutovat na tu cast s recovery. Behem spousteni ntb musis zmacknou nejakou fklavesu, nejsem si ted jistej jestli F8 nebo F10.. Nebo mozna nejaka jina, nemam ted u sebe manual, ale kdyz sem dneska hledal jak se dostanu do biosu, (F2) tak se mi podarilo najet do bootovaciho menu kde mi to dalo na vyber z jakyho disku chci nabootovat.

Python.P
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Python.P » 16 led 2012 06:06

je to tak jednoduché -> http://www.google.cz/search?aq=f&source ... 0+recovery -> první odkaz -> strana 35, stačí hledat :) ale hlavně po prvním spuštění Win7 jste si měli vytvořit recovery DVD nebo vám tuto možnost W7 nenabídlo?

+ to co hledáte je OneKey Rescue
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....

bujan
občas něco napíše

Příspěvekod bujan » 16 led 2012 08:42

Python.P píše:je to tak jednoduché -> http://www.google.cz/search?aq=f&source ... 0+recovery -> první odkaz -> strana 35, stačí hledat :) ale hlavně po prvním spuštění Win7 jste si měli vytvořit recovery DVD nebo vám tuto možnost W7 nenabídlo?

+ to co hledáte je OneKey Rescue

Ten OneKey Rescue mi právě nefunguje ani podle toho manuálu. To recovery DVD nevím jestli jí to nabídlo, nebyl jsem u toho a tak nevím, zda jí to nabídlo nebo ne. Je to člověk co PC akorát zapne, pustí Firefox, Skype a tím to končí... Takže jí nějaký takový věci nic neříkají.

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“