to co tu bylo zmíňěno, např volné nebo rozvyklané panty displaye, volná baterie, šum v jacku se mě naštěstí netýká. Možná CD rom je takový varchlatý.
Chválím kvalitu zvuku reproduktorů, a to jsem zvyklý na studiové monitory s externí zvukovkou.
Disk je rozdělen na dvě části 25Gb lenovo oddíl a zbytek je v celku. (mám bez SSD). HDD už mám zaplněný z 70% a naistalované vše co jsem měl v PC. Naběhnutí systému 45s až 81s zatím. Spouští se mi na ploše dost aplikací jako teřba rocketdock, circledock atd..
Klávesnice super i touchpad mě překvapil. Naopak display je děs oproti externímu monitoru benq co mám na něj občas připojený. Monitor má matný display. Barvy a hlavně černá je velký rozdíl. Na dipleji v ntb je oproti monitoru černá skoro bílá jak je to zvláštně podsvícené. Ještě k tomu se leskne o dost více než třeba u lenova G550 co tu mám taky.
Čím víc tmavější prostředí tím je obraz horší. Jinak rozlišení mi nevadí, full HD u něho není potřeba.
Výdrž baterie jsem nějak netestoval.
Hru jsem hrál jen jednu - Crysis, beží bez problémů při všem na Vysoké s 8x antialiasing a rozlišením 1366x768. Když jsem skusil dát detaily až na Velmi vysoké tak nehratelný. Jinak v pohodě, FPS nevím.
Nevim jestli je to ovladačema nebo mým netem, ale docela dlouho trvá po připojený kabelu než jde internet. Přes minutu, možná to je kabelem, má už něco za sebou
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Nestihl jsem ještě vyzkoušet třeba úpravu FullHD videí 15Mb/s ve Sony vegas nebo After effect. To pak vyzkouším a doufám že to pujde hladce.
Když to shrnu první dojmy byly že je mnohem lepší než jsem čekal, a zatím jsem názor nezměnil, až na ten display no, ten mě dost sklamal po připojená externího monitoru. :-/ Cena byla 18499.