MSI Ge620DX
Furt všichni koukáte na výkon,ale radši berte v úvahu zpracování notebooku.To je podstatnější věc.Samozřejmě,že výkon 2670tky je o dost vyšší ,ale to je i cena(225$ vs 380$)Já mám v notebooku i5 2430M a výkonem bohatě stačí na všechno.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Díky za ochotu, fotky už ale asi potřebovat nebudu. Nejspíš si připlatím ty 2k za GT780..
P370EM 90% GAMUT | Core i7 3630QM | 16GB RAM | AMD 7970M 2GB |
2x Seagate 750GB RAID 1 | 256GB mSata SSD | DVD RW | Intel WiFi + BT | W7 64bit | Razer DiamondBack Plasma LE/ Imperator/Logitech Performance MX | HTC One M9| Asus Transformer Pad Prime
2x Seagate 750GB RAID 1 | 256GB mSata SSD | DVD RW | Intel WiFi + BT | W7 64bit | Razer DiamondBack Plasma LE/ Imperator/Logitech Performance MX | HTC One M9| Asus Transformer Pad Prime
-
- píše často
Tak, po 3 tyždňoch čo som majiteľom tohto "herného" stroja NT ide prvykrat na reklamaciu.... Akurat neviem či to poslať rovno do Alzy kde som to kúpil alebo do MSI servisu kde si po to udajne na Slovenksu posielaju kuriera.
Dôvod:
Zapnem NTB a zasekáva sa to na načítacej obrazovke Windows....nepomôže ani iný spôsob zapnutia cez F8 ani recovery cez F3 a ani preinštalovanie Windows z DVD... Proste furt záseky na načítacej obrazovke... Akonáhle to prejde na tu obrazovku led diodka disku prestane svietiť.
Do biosu som nezasahoval, do HW mechanicky tiež nie.
Som z toho zúfalý a sklamaný.
Odhadujem to na HDD alebo dačo s tým (SATA radič)
Dôvod:
Zapnem NTB a zasekáva sa to na načítacej obrazovke Windows....nepomôže ani iný spôsob zapnutia cez F8 ani recovery cez F3 a ani preinštalovanie Windows z DVD... Proste furt záseky na načítacej obrazovke... Akonáhle to prejde na tu obrazovku led diodka disku prestane svietiť.
Do biosu som nezasahoval, do HW mechanicky tiež nie.
Som z toho zúfalý a sklamaný.
Odhadujem to na HDD alebo dačo s tým (SATA radič)
-
- píše často
Vůbec nic, viz. první stránka tohodle threadu.neomek@seznam.cz píše:zatím se mi tento model, zejména podle recenzí, jeví jako jeden s nejlepším chlazením. rád bych tedy znal váš názor, co je na tom pravdy.
MSI GT628 (C2Q9000@0,9125 V, 2×2 GB DDR3, GTS160M@0,9 V, Intel X25-M 80 GB G2 + ST9500420AS, Intel 5100AGN + SparkLAN WPER-116GN) + NEC 2070NX
orgasmic píše:Zkousel jsi prepnout v BIOSu AHCI na IDE?
Skúšal a nič. TakŽe asi chyba v HDD? či ako to vidíte?
Proste furt to samé.... zapnem a na načitacej obrazovke je to aj 20 minut a dalej to nejde. F8 ani savemode to samé dalej to nejde....recovery to samé dalej to nejde.
Akonahle to prebehne na tu načítaciu obrazovku diodka HDD prestane reagovať a môžem sa na to pozerať aj do rána a ďalej sa to proste nepohne
Takto detailne popíšem čo sa stalo, či by mi nekto nevedel poradiť, potom Vám to tu už nebudem spamovať:
spustil som si hwinfo64 a klikol na monitoring s tým, že si zmeriam teploty. Tým sa to zaseklo tak som nechal restartovat pc. Pri shutdown obrazovke windows to dlhšie nereagovalo tak mi neostalo nič iné ako tvrdí reset (vypol som a zapol NTB cez power off button)
A odvtedy nastala táto vyššie popísaná chyba.
Neviem či som niečo tým poškodil, ale windows mi nechce spustiť ani safe mode, keĎ som nabootoval instalačku win 7 z DVD hodilo mi možnosť pokračovať v inštalacii po stlačení butonu ale furt to same..
Proste windows Ďalej nereaguje, nepomohlo ani zmena na IDE mode..
Nemáte nejakú radu alebo je zo zrelé na reklamaciu?