ThinkPad Edge E520/E420
zdravim, rad by som vedel, ci aj vam sa vybija bateria, ked je notebook v hibernacii (rezim dlhodobeho spanku), vacsinou ho davam do rezimu dlhodobeho spanku a ked ho na druhy den zapnem tak mi z baterky zmiznu aj 2%, myslim, ze zo zaciatku mi to nerobobilo, postrehli ste aj vy nieco take?
ThinkPad Edge E420 i5-2430, AMD HD 6630
Ahoj prosim vysli nejake nove graficke ovladace ? popripade kde je stahnu dekuji mam e520 s 6630 ati
toto jsou nejnovejsi ovladace ? nebo jsou novejsi ?
http://support.lenovo.com/en_US/downloa ... D=DS014099
toto jsou nejnovejsi ovladace ? nebo jsou novejsi ?
http://support.lenovo.com/en_US/downloa ... D=DS014099
always on usb
mam problem s always ON USB ..jednoduch always ON nieje ..vedeli by ste to niekto testnut ako je to u vas? pripadne ci este treba nieco donastavit?
(samozrejmostou je ze mam zafajcene enable always on usb)
cital som v learn more ze je to len pre niektore ipody/iphony/bb ale pride mi to divne pretoze si to predstavujem ze tam do toho USB prud bud ide alebo nejde..
diks
(samozrejmostou je ze mam zafajcene enable always on usb)
cital som v learn more ze je to len pre niektore ipody/iphony/bb ale pride mi to divne pretoze si to predstavujem ze tam do toho USB prud bud ide alebo nejde..
diks
born to be ....
FunNer:
Nechápu, proč každej řeší dvě procenta. Notebook se v hibernace nevybíjí, ale logicky spotřebuje nějakou energii při probuzení z hibernace, v tu dobu samozřejmě jede procesor na maximální takt, dokud nenaběhnou windows... Kdyby to bylo 10%, to by byla jiná. Já osobně dávám notebook jen do režimu spánku (pořád se napájí RAM, ale spuštění pak trvá pár sekund)
Nechápu, proč každej řeší dvě procenta. Notebook se v hibernace nevybíjí, ale logicky spotřebuje nějakou energii při probuzení z hibernace, v tu dobu samozřejmě jede procesor na maximální takt, dokud nenaběhnou windows... Kdyby to bylo 10%, to by byla jiná. Já osobně dávám notebook jen do režimu spánku (pořád se napájí RAM, ale spuštění pak trvá pár sekund)
priwi: riesim to pretoze notebook je napojany stale zo siete, davam ho hibernovat, pretoze nechcem aby sa zbytocne vybijala baterka a nakoniec sa baterka vybija aj tak, cele sviatky bol notebook napajany stale zo siete, po par dnoch bolo v baterke o 20% menej
a este ma to zaujima z dovodu, ze ked notebook je v hibernacii data nie su ulozene v ram, ale ukladaju sa na hdd, cize nepotrebuje byt stale napajany, tym padam by mal mat nulovu spotrebu vo vypnutom rezime, ale v mojom pripade to tak asi nebude, zaujima ma cim to bude
a este ma to zaujima z dovodu, ze ked notebook je v hibernacii data nie su ulozene v ram, ale ukladaju sa na hdd, cize nepotrebuje byt stale napajany, tym padam by mal mat nulovu spotrebu vo vypnutom rezime, ale v mojom pripade to tak asi nebude, zaujima ma cim to bude
ThinkPad Edge E420 i5-2430, AMD HD 6630
A když je v hibernaci, tak ho odpojuješ od sítě a než ho znovu zapneš, tak připojíš? Nebo je v síti pořád? Už mě napadá jen samovybíjecí efekt baterie a nebo špatný ukazatel stavu baterie ve windows.
A jak se mohla baterie vybít o 20%, když byl notebook stále v síti? Podle výchozího nastavení by se měla začít dobíjet, když je kapacita pod 96%.
Schválně to vyzkoušim a dám vědět, kolik mi přes noc ubyde baterka.
A jak se mohla baterie vybít o 20%, když byl notebook stále v síti? Podle výchozího nastavení by se měla začít dobíjet, když je kapacita pod 96%.
Schválně to vyzkoušim a dám vědět, kolik mi přes noc ubyde baterka.
Hmm tak to je zas o nicem. Nevim jak vam ,ale mi v HDD porad cvaka. Kdyz vypnu Active protection system tak cvaka , kdyz ho dam na low cvaka. Neuveritelne me to uz s prominutim s..e. Nejaka rada jak to poresit aby to v jednom kuse neparkovalo hlavicky. Nebo co to presne dela Mam E520 s hdd 5400 otacek.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“