MSI GT780-299CS
MSI GT780-299CS
Tak už ho konečně testuju.
Core i5 2430M, 8GB DDR3, GTX 560M 1.5GB DDR5, 120GB SSD + 500GB 7200ot, 17.3TFT FullHD + 3 roky záruka.
Zpracování na solidní úrovni, perfektní podsvětlená klávesnice, kvalitní display a chlazení. Perfektní zvuk.
Postupně budu doplňovat výsledky.
Zatím 3DMark Vantage na defaultních taktech 9996 bodů, což je na 560M hodně dobrý výsledek.
Balení myš, batoh, Dirt 3.
EDIT1: F1 2011, 1920x1080 vše na HIGH a DX11 - min FPS nejde pod 30.
Díky SSD není skoro žádný loading a ten u téhle hry na normálním disku bývá otravný.
Core i5 2430M, 8GB DDR3, GTX 560M 1.5GB DDR5, 120GB SSD + 500GB 7200ot, 17.3TFT FullHD + 3 roky záruka.
Zpracování na solidní úrovni, perfektní podsvětlená klávesnice, kvalitní display a chlazení. Perfektní zvuk.
Postupně budu doplňovat výsledky.
Zatím 3DMark Vantage na defaultních taktech 9996 bodů, což je na 560M hodně dobrý výsledek.
Balení myš, batoh, Dirt 3.
EDIT1: F1 2011, 1920x1080 vše na HIGH a DX11 - min FPS nejde pod 30.
Díky SSD není skoro žádný loading a ten u téhle hry na normálním disku bývá otravný.
Asus ROG Strix G18
-
- píše často
Ono ta teplota Ti přes 75 nepůjde,jelikož se se rozeběhne větrák na vyšší obrátky.Jinak teplotu GPU máš nižší než u mé 570tky.Já tam mám 49 v klidu.Ale zase u CPU mám 39.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Tak jsem konecne nasel funkcni mail na MSI do Polska...docela porod
Takze ofiko vyjadreni k plombam ze spodu notebooku...
Záruční plomba je pro Vás, abyste měl jistotu, že nikdo notebook neotevíral. Klidně můžete ji porušit, vložit disk a pokud nepoškodíte nic uvntiř notebooku, záruka bude stále platit.
Takze ofiko vyjadreni k plombam ze spodu notebooku...
Záruční plomba je pro Vás, abyste měl jistotu, že nikdo notebook neotevíral. Klidně můžete ji porušit, vložit disk a pokud nepoškodíte nic uvntiř notebooku, záruka bude stále platit.
Asus ROG Strix G18
-
- píše často
dotaz
uvazuju o nem take bo jsem porad na cestach ale od msi me hodne lidi odrazuje tak nevim. co rikate na znacku, a hlavne sprcpvani toho buka je pevny atd nemate nekde na netu recenzi tohohle stroje.a nebo pak ASUS G74SX-TZ195V ale ma lesklej disple a grafika ma ale vic pameti i kdyz nevim zda ji vyuzije poradte dikes
Problem je, ze uz to MSI asi nikde nesezenes...ja sam bral z Alzy posledni kus.
Zpracovani ma vyborne v ramci hernich booku.
Vic pameti u Asus je jen marketingovy trik na neznale zakazniky.
V soucasnych hrach nevyuzijes ani poradne tech 1.5GB a to u vysokych rozliseni a max detailech.
Ja osobne bych sel do MSI, jestli ho jeste sezenes...ma lepsi zpracovani, klavesnici, display, zvuk a o rok delsi zaruku nez ten Asus.
Zpracovani ma vyborne v ramci hernich booku.
Vic pameti u Asus je jen marketingovy trik na neznale zakazniky.
V soucasnych hrach nevyuzijes ani poradne tech 1.5GB a to u vysokych rozliseni a max detailech.
Ja osobne bych sel do MSI, jestli ho jeste sezenes...ma lepsi zpracovani, klavesnici, display, zvuk a o rok delsi zaruku nez ten Asus.
Asus ROG Strix G18
ted to sleduju ze alzy uz nejde sakra:O(
tak to me ,se. a byl jsem rozhodlej do nej jit. kdysi sjem mel umaxe a tam grafarna 7950 gtx a super.poradil by jsi nejakou nahrazku pokud tento nesezenu ale nechci drazsi.a nebo neco z Radeon HD6770M i kdyz je to odost slabsia nebo geforce gt555
uvidime ale
ale ted jsme sama sluzebka akdz jsi na hotelu 5 dni tak je to des:O(maji jeste v alze http://www.alza.cz/msi-gt683dx-623cs-d267352.htm ale je to jen 15ka:O/ a porad me lidi odrazujou od znacky msi tak nevim. snad pockam. jinak diky za rady a hlavne ad slouzi dlouho to delo co mas:-)