Zajímalo by mě jak kvalitní je grafika ATI Mobility Radeon X1300 co se týče hraní tak rok starých a uplne novych her .. jestli je dokáže rozběhat plynule.
A taky by mě zajímalo jestli se dá použít i při práci například 3Ds Maxu 7. Pokud někdo můžete tak mi prosim sdelte kolik bodu dostala v 3D marku..
Predem dekuji za odpovedi..
Kvalita grafiky ATi X1300 ??
na nový úplně nový hry bude absolutně neschopná a nebude to moc hratelný. Na rok starý hry by se chytit na nízký detaily mohla. Tolikhle bodu davala grafarna ve spojeni s Thinkpadem T60
3D Mark 01: 9956 bodů
3D Mark 03: test nedokončen
3D Mark 05: 1052 bodů
3D Mark 06: 618 bodů
3D Mark 01: 9956 bodů
3D Mark 03: test nedokončen
3D Mark 05: 1052 bodů
3D Mark 06: 618 bodů
tento účet již není aktivní.
ako porovnavat grafiky (a este navyse aj v NB) podla vysledku v 3dmarku je imho absulutna ****** (doplnte si kazdy co chcete)
ja osobne mam v notasi x700 128mb vlastnych a v 3dmark06 mam 350-400 bodov... a nech mi nikto nepovie, ze je ta x700 slabsia ako x1300... praveze v tychto 3dmarkoch zalezi aj jednak od generacie GPU a samozrejme nezanedbatelnu ulohu hra aj CPU (ja mam konkretne sempron, preto taky slaby vysledok)
co sa tyka tej x1300 - tak ako hovori maxxz - na uplne nove hry nic moc (rataj tak na najslabsie detaily + 640x480), na rok stare hry ako-tak ujde (nerataj vsak s tym, ze na tom budes drtit FEARa a STALKERa - tie budu dost pravdepodobne nehratelne aj na najnizsich detailoch... a pokial aj budu hratelne, tak celkovy vizualny zazitok nulovy, co hlavne pri FEARe je dost skoda)
ja osobne mam v notasi x700 128mb vlastnych a v 3dmark06 mam 350-400 bodov... a nech mi nikto nepovie, ze je ta x700 slabsia ako x1300... praveze v tychto 3dmarkoch zalezi aj jednak od generacie GPU a samozrejme nezanedbatelnu ulohu hra aj CPU (ja mam konkretne sempron, preto taky slaby vysledok)
co sa tyka tej x1300 - tak ako hovori maxxz - na uplne nove hry nic moc (rataj tak na najslabsie detaily + 640x480), na rok stare hry ako-tak ujde (nerataj vsak s tym, ze na tom budes drtit FEARa a STALKERa - tie budu dost pravdepodobne nehratelne aj na najnizsich detailoch... a pokial aj budu hratelne, tak celkovy vizualny zazitok nulovy, co hlavne pri FEARe je dost skoda)