Problém při zapnutí notebooku HP 6735s

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
cyRca

Problém při zapnutí notebooku HP 6735s

Příspěvekod cyRca » 10 úno 2012 18:27

Dobrý den, žádám o pomoct. Mám problém s mým notebookem HP 6735s

Nedávno odpoledne jsem hrál jednu nejmenovanou hru a při tom jsem poslouchal písničky, přitom jsem musel náhle odejít a tak jsem notebook zaklapl. Poté jsem přišel zpět otevřel jsem notebook a chtěl jsem ho spustit.
Zpočátku se normálně rozjel, ale následně přestal pracovat monitor a vše ostatní. Prostě vše jede jakoby normálně, ale monitor je černý svítí jen tlačítko power a tlačítko wifi a kontrolka která bliká když notebook pracuje normálně modře, tak teď bliká oranžově s ve stejných prodlevách. Pak jsem musel notebook násilně vypnout zmáčknutím a podržením tlačítka power, protože jinak to prostě nejde. a teď pokaždé, když notebook spustím tak to udělá to samé. Opravdu nevím co s tím může být. Prosím o radu.... děkuji moc
:(

edit by jirrick: přesun do sekce HP

Jirrick
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Jirrick » 10 úno 2012 19:06

Je to běžný problém 6735s. Pro více informací použij vyhledávání, existuje o tom několik (možná desítek) vláken.
Lenovo X1 Carbon Touch

* Dodržujte prosím :arrow: PRAVIDLA tohoto fóra *

cyRca

odpověď

Příspěvekod cyRca » 10 úno 2012 19:14

jsem na tohle trochu lajk, mohl by jsi mě to prosím napsat trošku rozšířeně? :-)

Jirrick
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Jirrick » 10 úno 2012 21:01

Nahoře vedle loga NOTEBOOK.cz je odkaz Hledat, na ten klikneš, napíšeš 6735s a ono ti to najde vlákna, kde se vyskytuje 6735s (např. najde toto vlákno).
Lenovo X1 Carbon Touch

* Dodržujte prosím :arrow: PRAVIDLA tohoto fóra *

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“