Notebook jako přiměřená náhrada za Desktop, do 25 000 Kč
Nekde jsem narazil na pekne srovnani FPS u soucasnych her.Ted nevim,kde jsem to nasel,nechce se mi to hledat,ale kdyby byl velky zajem,tak si tu praci dam...No kazdopadne jde o to,ze GT555M u soucasnych her dopadla v drtive vetsine pripadu lepe nez 6770.ja proste na nVidii nedam dopustit.Samozrejme kazdy to muze videt jinak
HP dv6-6b60ec Dark Umber | Intel i5-2430M 2.4GHz DC | 6GB RAM | 750GB (5400) HDD | AMD HD 6770M 2GB
Lyon píše:Nekde jsem narazil na pekne srovnani FPS u soucasnych her.Ted nevim,kde jsem to nasel,nechce se mi to hledat,ale kdyby byl velky zajem,tak si tu praci dam...No kazdopadne jde o to,ze GT555M u soucasnych her dopadla v drtive vetsine pripadu lepe nez 6770.ja proste na nVidii nedam dopustit.Samozrejme kazdy to muze videt jinak
Nebylo to náhodou http://www.notebookcheck.net/Computer-G ... 849.0.html ?
Samozřejmě že se to ví.Lenovo je nejslabší.Asus je o 10% výkonnější.A MSI používá tu nejsilnější variantu .(GDDR5,144 jader,192bit.)Ta je nejvýkonnější.jakub00 píše:A ví se jaké modifikace jsou v jakých modelech NB? Jediné co jsem se dočetl bylo něco ve smyslu "do Lenova se dávají 96 a do Asusu lepší".
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Takže po delší úvaze jsem se přece jenom rozhodl, že si poskládám Desktop a k němu koupím nějaký lehčí pracovní Notebook. Nevím jestli pokračovat dál v tématu, abych netvořil nějaký OT. Každopádně s výběrem Notebooku bych ještě pomoc potřeboval, jen by se změnil účel Notebooku. Takže Lock tématu a založení nového nebo můžu pokračovat tady v tomhle?
Zpět na „Jaký vybrat notebook“