Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Zdravim,
Chcel by som zakupit notebook na vlastnu potrebu coz znamena filmy,fotky,skola,sem tam cez to poobedie daka lepsia hra a obcasne prenasanie Cena : do 650euro cize cca 16 500 cz cim menej tym lepsie
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Vravim ak poznate lepsi Notebook co by bol lepsi do tej urcenej ceny tak prosim rad uvidim dalsie navrhy a chcel by som sa spytat na to Lenovo kedze som nikde nevidel ziadnu riadnu recenziu utiahne systemovo napr. battlefield 3 na medium jak teplotou tak hardwerovo ?
Acrees
Naposledy upravil(a) Acrees dne 13 úno 2012 18:30, celkem upraveno 1 x.
Zravím, ja uvažujem nad kúpou toho Asusu. Nevedeli by ste prosím bližšie opísať jeho výhody nevýhody? Chcem ho na internet, programovacie jazyky (hlavne visual basic) a aj hry (heroes of newerth, skyrim - kľudne aj na low). Nechystám sa s ním veľa presúvať, je to skôr náhrada desktopu.
http://www.alza.sk/asus-k53sv-sx966v-hnedy-d266124.htm
Acrees píše:Vravim ak poznate lepsi Notebook co by bol lepsi do tej urcenej ceny tak prosim rad uvidim dalsie navrhy a chcel by som sa spytat na to Lenovo kedze som nikde nevidel ziadnu riadnu recenziu utiahne systemovo napr. battlefield 3 na medium jak teplotou tak hardwerovo ? Acrees
Hm..předně je G770tek více konfigurací.Takže jakou máš konkrétně na mysli?
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3