Mám ji tu na stole.Zítra dopoledne ji otestuji na GTX 570M.(dnes bohužel testuji hry na PSV)
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Tak jsem to krátce otestoval.Ve FulHD je to hratelné jen na střední detaily na GTX 570M.(25-47fps) Na vysoké detaily to padá pod 20Fps.Hodně náročná hra.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
pekna hra vypada zajimave hlavne na dlouhe zimni vecery ale je dost narocna FullHD na stredni kolem tech 27-38fps pres den, v noci je to trochu horsi (tedy ten zacatek vic jsem zatim nestihl) chce to se pohrat s nastavenim a vypnout co neni tak dulezite...snad to spravi nejake ty patche...
Asus G74SX + Asus UX390UA + Legion 5 17", i7 10750H/16GB/GTX1660Ti/1,5TBNVMe + HP Elitebook 845 G8 + HP Zbook 15 Fury G8
a mě to zase nepřijde o nic náročnější než jiné hry poslední doby. Na medium krásně hratelné na Y570tce i na externím monitoru s 1900x1200 ... sice by tomu slušelo do 100% plynulosti několik (desítek) fps nahoru, ale hrát se to dá.
Tak jsem si upravil nějaké parametry v nastavení(AF 2X,stíny medium) a pod 40Fps ve FHD mi to nejde.Hra vypadá opravdu přitažlivě.(příběhem i vizuálně)