notebook 10-12 000

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
kleronomas
občas něco napíše

notebook 10-12 000

Příspěvekod kleronomas » 17 úno 2012 13:18

zdravím, vím že se tady na to ptají všichni a omlouvám se pokud dotazem někoho obtěžuji, ale chtěl bych se zeptat ta tip na noťas okolo 10-12 000, hlavně na doma-škola(max.vytížení u programu arcmap10),filmy a hry.Nepotřebuju rozjet nejnovější pecky na nejvyšší grafiku, ale bylo by fajn kdyby na tom jelo i něco novějšího :) Odešel mi po 5 letech noťas, na kterém jsem mohl hrál jen hry právě 5 let staré :twisted:

Děkuji za jakoukoliv pomoc :wink:

Jirrick
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Jirrick » 17 úno 2012 15:13

Nikoho neobtěžuješ, ale ještě trochu rozveď požadavky (hlavně přenášení a s tím spojená uhlopříčka). Cena je sice dost limitující, ale stále se dá vybrat v různých velikostech.
Lenovo X1 Carbon Touch

* Dodržujte prosím :arrow: PRAVIDLA tohoto fóra *

kleronomas
občas něco napíše

Příspěvekod kleronomas » 17 úno 2012 16:37

přenášení velmi sporadické, řekněmě jednou za dva měsíce. A myslel jsem si na 15,6" uhlopříčku.Vzhled a značka jsou mi ukradené, hledám spíše praktický přístroj.Ačkoliv myslím že bych nechtěl nic růžového :lol:

Jirrick
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Jirrick » 17 úno 2012 17:16

To se budeš jako dva měsíce hrbit nad notebookem a pak ho občas někam přeneseš?

To už bych spíš kus peněz přihodil, za 4 tisíce koupil nějaký jetý business notebook a potom za slabou desítku stolní pc. Budeš to mít pohodlnější a zahraješ si víc her (nemluvě o tom, že v pc snadno co dva roky vyměníš grafiku za lepší).
Lenovo X1 Carbon Touch

* Dodržujte prosím :arrow: PRAVIDLA tohoto fóra *

Zpět na „Jaký vybrat notebook“