Lenovo SL-500 - Win 7 nemožno zapnout Bluetooth

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
drak.p.d

Lenovo SL-500 - Win 7 nemožno zapnout Bluetooth

Příspěvekod drak.p.d » 14 úno 2012 20:48

Zdravím, chtěl bych se zeptat proč nemůžu po přeinstalování Win zapnout Bluetooth abych si nainstaloval ovladače. nechce se mi znovu instalovat systém když už mi vše funguje, ale bluetooth mi nejde rozjet... Když dám Fn+F5, tak mi to nabídne pouze zapnutí a vypnutí WiFi a Bluetooth záhadně zmizel... Když zapnu instalaci, tak to chce i zapnout Bluetooth a jinak ho asi nenainstaluju. Díky za každou radu :-)

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » 16 úno 2012 20:47

jaký máš notebook? ... neni na BT ještě HW tlačítko? ... ve správci HW vidíš nenainstalované zařízení?
Naposledy upravil(a) admin dne 19 úno 2012 20:47, celkem upraveno 1 x.

drak.p.d

Příspěvekod drak.p.d » 18 úno 2012 10:21

Mam Lenovo SL-500 a HW tlačítko tam je kde se zapíná společně BT a WiFi a pak by si měl člověk vybrat přes Fn+F5 zda chce mít aktivní oboje, či jen některý z nich a mě to hodí jen nabídku WiFi.
Já už vím, že jsem s tim měl problém když jsem instaloval prvně Win 7, ale to jsem neřešil páč měli asi 2. měsíční licenci, tak jsem používal externí BT.
Ve správci zařízení mam v záložce Další zařízení 4 neznámý položky: 1. Neznámé zařízení a zbylé 3 Základnísystémové zařízení.
Všechny jsem prošel a zkoušel jsem dát aktualizovat ovladač, cestu jsem vybral přímo sl složku kde mam stažené drivery a hlásí že nic nenalezl. Nezkoušel jsem to dát odinstalovat což to taky nabízí, z toho mam právě strach abych něco nezkazil. :-)

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » 19 úno 2012 20:52

co se divam na Lenovo web, tak tam vidim pro BT instalacni EXE soubor, cili ho musis pustit a drivery se nainstaluji ... ukazanim na adresar kde lezi, z EXE nainstalovat nelze

drak.p.d

Příspěvekod drak.p.d » 29 bře 2012 15:39

admin píše:co se divam na Lenovo web, tak tam vidim pro BT instalacni EXE soubor, cili ho musis pustit a drivery se nainstaluji ... ukazanim na adresar kde lezi, z EXE nainstalovat nelze

Jo s tim já problém nemam, já vim jak ho takhle standartně nainstalovatak , ale mam problém že když jsem přeinstaloval win tak BT se mi nějak vypnul než jsem se dostal k tomu že ho nainstaluju a abych nainstaloval exe soubor tak ho musím mít zaplej. V tuhle dobu otevřu exe soubor rozbalí se drivery a na začátku instalace mi vyběhne hláška že pro pokračování mam zapnout BT a tady je ten problém.
Protože přes HW tlačítko zapínam WiFi a BT zároveň a pak přes Fn+F5 si vyberu zda chci mít aktivní oboje či jedno z nich. A v tuhle domu nemam nainstalované obladače pro BT, takže PC jako by ho neznal a nevyběhne mi v nabídce pro zapnutí.

Já měl stejnej problém už když jsem instaloval win 7 hned když vyšly, ale to jsem měl licenci jen na 2 měsíce, tak jsem to vyřešil externím BT a při nové instalaci jsem jako první instalovat BT a bylo to OK. Jenže teď jsem na to zapoměl a BT jsem hned nenainstaloval a když už mam vše v PC funkční, tak se mi znova instalovat win nechce....

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » 30 bře 2012 19:16

hm, nevim ... takhle to zni komplikovane ... samotne Win zadny ovladac nedaji?

drak.p.d

Příspěvekod drak.p.d » 08 dub 2012 23:33

admin píše:hm, nevim ... takhle to zni komplikovane ... samotne Win zadny ovladac nedaji?

To nevím, protože nevim jak ho zapnout aby naběhla instalace :(

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » 11 dub 2012 19:44

Lenovo nastroj pro ovladani bezdratovych zarizeni si instaloval?

drak.p.d

Příspěvekod drak.p.d » 18 dub 2012 23:52

to nevím co by mělo být za ovladač, pokud něco takového bych tam měl mít, tak asi ne :-)

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » 19 dub 2012 19:28

jde SW nastroj, ktery ovlada vsechna bezdratova zarizeni ... pousti se to pres Fn+F5 nebo F9 ... z hlavy nevim jak je to u toho Tveho ... jmenuje se to Wireless Radio Control

ax
občas něco napíše

Příspěvekod ax » 03 kvě 2012 12:29

ja ted resil pripojeni bluetooth mysi a pomohlo mi az kdyz jsem dam

services.msc
-služba pro podporu Bluetooth
-spouštět automaticky
-prihlaseni -> tento ucet: Local Service
heslo das nove jen pismena a musi mit tusim 15 znaku (spocitej si stare kolik ma)

DALE
občas něco napíše

Příspěvekod DALE » 11 kvě 2012 19:21

Mozna to s tim nesouvisi, ale vsim jsem si, ze na mojem SL400 se BT objevil az po Flashi novejsiho BIOSu - predtim jsem pres Fn+F5 videl taky jenom wifi...

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“