Me se libi az na ten zkosenej mezernik a ten svitici pasek nad klavesnici, to by na me bylo moc... Napr Paviliony od HP jsou taky designove zajimavy a pritom docela strizlivy, ale zase jsou o par tisic drazsi.
Jestli se ti ten Acer libi nebo ti design nevadi tak ho vem
NB na inventor, občas hry
-
243
- občas něco napíše
Je fakt, že design se ani mě nějak extra nelíbí. Vlastně to s tou ledničkou bylo docela výstižný
Navíc jsem si teď všimnul, že tam asi trochu poupravili cenu. Nejsem si jistej, protože z toho vybírání jsem už trochu zmatenej, ale myslím, že původně tam byla cena pod 20tis, což se asi trochu přepsali protože teď je ta cena vzhledem k parametrům věrohodnější. Ale nejspíš do toho stejně půjdu, protože v bohemii prý studenti s ISIC kartama nakupují za velkoobchodní ceny a pokud chápu dobře, tak to je bez DPH, což je docela výhodný. Ale s tím DPH si fakt nejsem jistej takže pokud se v tom někdo trochu orientujete, tak dejte vědět co můžou myslet pod slovem velkoobchodní cena.
-
Lucason
- guru
-
CeCo
243:
Blbost. Rozdiel medzi velkoobchodnou a maloobchodnou cenou je len v marzi predajcu (pri VO je mensia, ale tovar je urceny na dalsi predaj; pri MO to kupuje rovno spotrebitel), DPH sa plati VZDY. Rozdiel tam bude mozno tak 3-5% oproti MO cenam a seriozny obchodny partner bude mat ajtak nizsie (su totiz rozne urovne velkoobchodnych cien, tzv. dilerske kategorie - cim vacsi obrat, tym nizsie ceny).
C
Blbost. Rozdiel medzi velkoobchodnou a maloobchodnou cenou je len v marzi predajcu (pri VO je mensia, ale tovar je urceny na dalsi predaj; pri MO to kupuje rovno spotrebitel), DPH sa plati VZDY. Rozdiel tam bude mozno tak 3-5% oproti MO cenam a seriozny obchodny partner bude mat ajtak nizsie (su totiz rozne urovne velkoobchodnych cien, tzv. dilerske kategorie - cim vacsi obrat, tym nizsie ceny).
C
-
243
- občas něco napíše