Program dobrovolne vymeny baterie u Aceru

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
crow
občas něco napíše

Program dobrovolne vymeny baterie u Aceru

Příspěvekod crow » 10 srp 2007 14:36

Zdravim, chtel by se zeptat jestli ma nekdo z vas zkusenosti z touto dobrovolnou a bezplatnou vymenou baterie u Aceru: http://acer.cz/acereuro/page6.do?sp=pag ... 3006276401

V pondeli jsem volal na Acer kde poresili vsechno potrebne a rekli mi, ze tak do 5-tydnu mam cekat novou baterii s pokyny kam a jak poslat tu starou. Dnes uz po ctyrech dnech me volali z FedExu, ze je zasilka uz v CR, a ze je potreba vyplnit avizo a doklady kvuli procleni. Tady na me, ale cekalo prekvapeni kdyz v avizu je zminovana castka 44,26USD za postovne a dal mi prisla faktura s dotycnou baterii kde je zase castka 125USD. Nikde neni napsano, ze je faktura uz zaplacena tak jsem celkem v soku jestli se tahle bezplatna vymena zmeni v 170 USD. Nemate s touto vymenou baterie u Aceru zkusenosti?

Tom_bo
píše často

Příspěvekod Tom_bo » 12 srp 2007 10:16

uryvek z toho textu "Upozorňujeme, že ne všechny baterie v noteboocích uvedených v seznamu mají nárok na výměnu."

jinak ja bych jim zavolal a zaptal se jich jak to s tou vymenou je a uvidis co ti reknou

crow
občas něco napíše

Příspěvekod crow » 12 srp 2007 16:03

Technik, s kterym jsem mluvil se jeste dival jestli mam narok na vymenu podle ID baterie takze tam bych problem nehledal. Kazdopadne doufam, ze vsechny uvedene castky byly jenom kvuli procleni, no uvidim zitra co mi prijde.

crow
občas něco napíše

Příspěvekod crow » 15 srp 2007 13:14

Tak baterie prisla a neplatil jsem ani korunu.

Zpět na „notebooky Acer“