Verze 3D je podle recenzí i naživo opravdu výborná, jenže verze bez 3D má také podle dokumentace Dell 120 Hz a teď "babo raď". Rozdíl bude v pořizovací ceně. Jak spolehlivé je přepínání NVIDIA Optimus?
gajdek píše:Verze 3D je podle recenzí i naživo opravdu výborná, jenže verze bez 3D má také podle dokumentace Dell 120 Hz a teď "babo raď". Rozdíl bude v pořizovací ceně. Jak spolehlivé je přepínání NVIDIA Optimus?
Verze 3D je rozsiritelna na 16GB RAM, ma 2x dual chanel
Tak jsem dnes rozšířil na 16 GB RAM a přidal SSD jako systemovy disk. Lita to jak z praku. Start celeho systemu se zkratil na 25 s. Skoda jen, ze to umi jen SATA II. Zkousel jsem tam dat SSD SATA III, ale nejak to zlobilo.
orgasmic píše:To nebylo ale chybou SATA, protoze i do SATA II muzes dat SATA III SSD, akorat se ponizi teoreticka rychlost na 3GB/s
S tou rychlosti mas pravdu, kdyz jsem ho dal samotny, fungovalo to. Asi se nepohodl s tim plotnovym diskem. Nicmene, ted tam ma OCZ vertex SATA 2 a funguje bezchybne i s druhym (originalnim) diskem.
gajdek píše:Je možné u 3D vypnout dedikovanou grafiku, nebo "se stará" Optimus?
Ja tam mam naistalovanou jen Nvidia. Nikde mi to ani moznost nedava na vyber. Podle uzivatelskych zkusenosti na dell.com je s tim optimusem a jeho prepinanim nejaky problem, asi.