Ahojte docela se mi libi Dell notebooky, ale mam jednu otazku. Prodava Dell NTB s parametry alespon 1GB, 120GB HDD, 1,7GHz a grafikou klidne integrovanou, ale alepson od urovne X3100 + tak do 30k s DPH ? Asi nemam u dellu sanci co ?
to snickers: Jenom zavidim , poslal sem jim mail a nabidli mi jenom 10% dolu coz nepokryje ani ten rozdil tech 4000 ktery vznika pri spusteni konfiguratoru, chystam se ze tam asi budu volat...
stastik_p píše:Ahojte docela se mi libi Dell notebooky, ale mam jednu otazku. Prodava Dell NTB s parametry alespon 1GB, 120GB HDD, 1,7GHz a grafikou klidne integrovanou, ale alepson od urovne X3100 + tak do 30k s DPH ? Asi nemam u dellu sanci co ?
napr. vostro 1400 by sa asi dalo. ale v tejto cene by som si skor asi vybral nieco od HP. lacne dell-y su s amd-ckom a s grafikami ati xpress.
pisal som dnes, tak neviem do kolkych dni zvycajne odpisu, ale snad sa ozvu, lebo ak by to bola ta cena (51k) za zostavu, ktoru popisal snickers, tak by som do toho urcite isiel
Ja sem tam psal vcera a odpoved mi dosla asi za 2 hodiny, taky me pekne odrbali , ta sestava co psal snickers je za tu cenu paradni, ja chcu 15" tzn Vostro 1500 a staci mi o neco malo horsi sestava ale cenu chcou stejnou jako za tu snickersovu setavu tzn 42000 Kc a to je este bez DPH...
vyzera zaujimavo, len su trosku nekvalitne tie fotky
edit: v piatok som im pisal ohladne ceny, ale stale som este nedostal odpoved...zacina to byt cudne