Acer Aspire 5920G (Santa Rosa +GF8600M GT) - zkušenosti
na http://www.barbone.cz/ jsem nasel 3 dalsi verze tohoto notebuku s procesorem T300 + s dalsimi zmenami (250GB HD...)
ahoj lidi, tak uz ho mam taky doma. super vykon, krasny displej ale je tu par veci ktere me doslova s***. pokud se tu najde nekdo kdo by mi dokazal s necim z toho poradit byl bych rad.
1. kdyz pozivam mikrofon at uz vestaveny nebo externi, tak se mi casto stava ze se posuvnik hlasitosti mikrofonu sam meni (snizuje) a lidi na skypu me pak vubec neslysi
2. ikonka v tray panelu ktera zobrazuje stav LAN je preskrtla krizkem i presto ze je kabel lan zapojeny a net mi jede
3. kdyz si u sitoveho pripojeni nastavim IP adresu, dns a vychozi branu, tak kdyz to nastaveni pouziju a vratim se z5 tak jedine co tam zustane je vychozi brana, zbytek se smaze (ale net funguje dal)
4. vubec nejde pustit diagnostika site, pise to ze tu sluzbu musim zapnout rucne, no jo ja bych rad ale ta sluzba v to seznamu sluzeb vubec neni
doufam ze tyto veci jsou spusobeny jeom tema debilnima vistama a netykaji se primo HW jako takoveho.
Diky za pripadne reakce
1. kdyz pozivam mikrofon at uz vestaveny nebo externi, tak se mi casto stava ze se posuvnik hlasitosti mikrofonu sam meni (snizuje) a lidi na skypu me pak vubec neslysi
2. ikonka v tray panelu ktera zobrazuje stav LAN je preskrtla krizkem i presto ze je kabel lan zapojeny a net mi jede
3. kdyz si u sitoveho pripojeni nastavim IP adresu, dns a vychozi branu, tak kdyz to nastaveni pouziju a vratim se z5 tak jedine co tam zustane je vychozi brana, zbytek se smaze (ale net funguje dal)
4. vubec nejde pustit diagnostika site, pise to ze tu sluzbu musim zapnout rucne, no jo ja bych rad ale ta sluzba v to seznamu sluzeb vubec neni
doufam ze tyto veci jsou spusobeny jeom tema debilnima vistama a netykaji se primo HW jako takoveho.
Diky za pripadne reakce
Re: grafika
bossman666 píše:Ma tu niekto 5920G - "302G16MN" ? lebo chcel by som ho kupit ale niesom si isty ako to je s tou grafikou. Lebo niekde pisu ze ma 256MB a niekde 512MB vlastnej pamate, tak teda ako to vlastne je?
Mám ho od soboty a GK má 512MB svojí paměti. Jinak je to můj první notebook a jsem z něj uplně hotovej!
-
- občas něco napíše
Re: grafika
Chaluho, teď jsi mě velice potěšil, sice jsem si sám myslel, že to ma 512 MB vlastní paměti (píšou to i na officiálních stránkách Aceru ), takže ještě jednou díky za potvrzení .
Teď už jen čekám, jak dopadne můj nákup tohoto krasavce bez DPH.
p.s.: Ještě dotaz, byla v dodávce s tímto notebookem nějaká brašna? Někde mi říkají že je, někde že není.
Teď už jen čekám, jak dopadne můj nákup tohoto krasavce bez DPH.
p.s.: Ještě dotaz, byla v dodávce s tímto notebookem nějaká brašna? Někde mi říkají že je, někde že není.
302G16MN
302G16MN ma 256 mb GRAFIKU ... a 302g16N ma 512 mb preto tam je rozdiel 4000...
Problem je v tom ze ACER ma jednu charakteristiku na vsetkych strankach ale typov tych notebookov je vela.. je tam napisane az 512 to neznamena 512
NAJEPSIE BY BOLO KEBY SA MI NIEKTO OZVAL KTO MA 302G16MN na icq 248826667 a zistili by sme rozdiely
Problem je v tom ze ACER ma jednu charakteristiku na vsetkych strankach ale typov tych notebookov je vela.. je tam napisane az 512 to neznamena 512
NAJEPSIE BY BOLO KEBY SA MI NIEKTO OZVAL KTO MA 302G16MN na icq 248826667 a zistili by sme rozdiely
-
- občas něco napíše
Re: 302G16MN
nick182 píše:302G16MN ma 256 mb GRAFIKU ... a 302g16N ma 512 mb preto tam je rozdiel 4000...
Verze 302g16N je s CPU T7100 (1,8 GHz) a GK má GF 8600-GT s 256 RAM ( O tento model se tuším na www.notebook.cz soutěží), takže na 100% tento model 512 MB nemá.
d
zaleží od toho co potrebujes ale jak viem videl som 200GB disk na aspire ale ten mal 4200 rpm a to je malo ja mam 5200 a to sa mi zda uz pomale... v tom lepsiem je uz aj HDDVD no ale neviem ci ju vyuzijes ale asi najekonomickejsia kupa je 302g16MN....