Emachnes e625 problém s wifi
Emachnes e625 problém s wifi
zdravím rozhodl jsem se vyměnit wifi modul u svého notebooku Broadcom 802.11g za Intel 4965AGN ,ale zijstil jsem ,že mi vedou dva kabely a na te intel kartě jsou 3.konektory tak jsem vratil starou kartu ,ale o té doby mám sláby signál nevím kde by mohla byt chyba ten jeden konektor vypadá ,že drží tak ,ale měl byt v pohodě ,co muže byt další problém
Dum spiro spero
Spem retine
S rozumem a odvahou
Audacem fortuna iuvat
Sciens vincit
Semper Fi
Acer Nitro 5 2021 AN515-55
Spem retine
S rozumem a odvahou
Audacem fortuna iuvat
Sciens vincit
Semper Fi
Acer Nitro 5 2021 AN515-55
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
v prvni rade si tam mohl novou kartu nechat a zapojit jen 2 ze 3 kabelu. nic by se nestalo, karta by normalne fungovala, pouze by nebylo funkcni jedno z "pasem" - pravdepodobne "N".
pokud si poskodil koncovky na koaxialnich kabelech, musis prislusny kabel vcetne anteny (je to jeden komplet) vymenit. kdyz uz budes u toho, muzes si do booka rovnou nainstalovat treti antenu a vyuzivat plny standart 802.11a/g/n. pokud mi posles foto anteny a zmeris delku kabelu, neco bych tady zkusil najit a za cokoladu + postovny ti poslat (pokud tam ovsem nebudou nalepovaci foliovy anteny, ty asi mit nebudu). nicmene to nevadi, pokud je ve viku LCD, muzes tam nainstalovat cokoliv co se tam vejde
pokud si poskodil koncovky na koaxialnich kabelech, musis prislusny kabel vcetne anteny (je to jeden komplet) vymenit. kdyz uz budes u toho, muzes si do booka rovnou nainstalovat treti antenu a vyuzivat plny standart 802.11a/g/n. pokud mi posles foto anteny a zmeris delku kabelu, neco bych tady zkusil najit a za cokoladu + postovny ti poslat (pokud tam ovsem nebudou nalepovaci foliovy anteny, ty asi mit nebudu). nicmene to nevadi, pokud je ve viku LCD, muzes tam nainstalovat cokoliv co se tam vejde
rework (reflow, reball) BGA IC
DELL Precision M70 s WUXGA 1920x1200, FX Go1400, 2 x fan a 2 x HDD
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
DELL Precision M70 s WUXGA 1920x1200, FX Go1400, 2 x fan a 2 x HDD
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
Ako napisal vanilka, karta by bola funkcna aj s dvomi antenami. Sam som tak chvilku fungoval s 5300AGN, na starom notebooku, pred doplnenim tretej anteny. Fungovalo by, bez problemov aj N pasmo, ale "len" na 300Mbps. Ta karta (nie som si uplne isty ci aj 4965AGN) podporuje 3x3 MIMO a teda rychlosti az do 450Mbps (pri troch antenach) = 150Mbps na jeden kanal a teda aj na jednu antenu.
Tvoj problem moze byt v zle dotlacenom kabliku. Ak si vsak nejakym nedopatrenim znicil konektor na kabliku a budes musiet menit antenu, bud si isty, ze v Aceroch su anteny tvorene nalepovacou foliou. Samotne anteny (aj 3 kusy) sa dali kedysi, a isto aj dnes, zohnat na eBay za cenu okolo 2 dolarov (ak by vanilka ziadnu nemal). Napriklad tieto 2 za 2,49. Myslim, ze budu ochotni pribalit aj tretiu za drobny priplatok. http://www.ebay.com/itm/New-TYCO-Laptop ... 3a703123ef
Este by som upozornil, ze ak budes chciet dodat aj tretiu antenu, je mozne, ze sa stretnes s problemom ako ja, a tym je velky kovovy plat za displejom (Aspire 5720G to tak ma). Antena musi byt umiestnena mimo tohoto platu a aj mimo kovovej folie (tu treba orezat). Ak bude daky problem kludne sa pytaj.
Tvoj problem moze byt v zle dotlacenom kabliku. Ak si vsak nejakym nedopatrenim znicil konektor na kabliku a budes musiet menit antenu, bud si isty, ze v Aceroch su anteny tvorene nalepovacou foliou. Samotne anteny (aj 3 kusy) sa dali kedysi, a isto aj dnes, zohnat na eBay za cenu okolo 2 dolarov (ak by vanilka ziadnu nemal). Napriklad tieto 2 za 2,49. Myslim, ze budu ochotni pribalit aj tretiu za drobny priplatok. http://www.ebay.com/itm/New-TYCO-Laptop ... 3a703123ef
Este by som upozornil, ze ak budes chciet dodat aj tretiu antenu, je mozne, ze sa stretnes s problemom ako ja, a tym je velky kovovy plat za displejom (Aspire 5720G to tak ma). Antena musi byt umiestnena mimo tohoto platu a aj mimo kovovej folie (tu treba orezat). Ak bude daky problem kludne sa pytaj.