lenovo ideapad z570 problem s wifi
lenovo ideapad z570 problem s wifi
zdravim vas. mam notebook lenovo ideapad z570,vymenil som si hdd za ssd disk.pri preinstalovani windows 7 mi nejde fifi.proste som nainstaloval ovladac ale nejde.v spravca zariadeni mam pri wifi vykricnik. a kerd kliknem na to mam napisane: Toto zariadenie sa nemôže spustiť. (Kód 10) a este jedna chyba: dam vypnut notas a wsetko sa odhlasi e ked sa mam vypnut nevypne sa sam,musim mu pomoct..diky za rady..
podobný problém
Zdravim vas a mam podobny problem, ideapad Z570, mesic stary, zatim jsem pouzival jen pevne pripojeni, nyni pri snaze uzit wifi - nelze.
Pritom jsem nemenil disk ani nepreinstalovaval W7. Wifi mam zapnute, pritom v nabidce je wifi adapter zakazany a vsechny moznosti matne, tudiz neaktivni.
Prosim o radu, zda je nutne upatovat BIOS (jak jsem nekde cetl), nebo co delat aby wifina zacala fungovat.
Predem diky za radu.
Pritom jsem nemenil disk ani nepreinstalovaval W7. Wifi mam zapnute, pritom v nabidce je wifi adapter zakazany a vsechny moznosti matne, tudiz neaktivni.
Prosim o radu, zda je nutne upatovat BIOS (jak jsem nekde cetl), nebo co delat aby wifina zacala fungovat.
Predem diky za radu.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“