Nevíte jak zprovoznit zvuk, aby šel v monitoru, když pouštím v NB film? Mám pouze VGA kabel.
Dík
připojení NB na monitor přes VGA
žlutá obrazovka u připojeného monitoru
Ten monitor, který mám připojený k NB, ukazuje barvy jako kdyby přes žluto-zelenej filtr. Zkoušel jsem to upravit ve vlastnostech grafik, ale bohužel ty jednotlivé barvy se pak ukazovali jenom hůře. Nevíte někdo jak na to?
Mám NB sony sz61xn(používám stanima režim) a monitor s dvb-t Acer M200HML 20'', přes kabel VGA.
Děkuji
Mám NB sony sz61xn(používám stanima režim) a monitor s dvb-t Acer M200HML 20'', přes kabel VGA.
Děkuji
špatný obraz
tak už mi je to jasný mám špatný konektor v NB, protože, když to zapojím přes dokovací stanici, tak je vše OK. NB, ale využívám na klíně v křesle a kdybych ho měl mít v dogu, tak by to nešlo.(malým pohybem se odpojí a vypne)
Zvládnu vyměnit VGA sám, nebo, kolik by to stálo?
Dík
Zvládnu vyměnit VGA sám, nebo, kolik by to stálo?
Dík
"Zvládnu vyměnit VGA sám..."
- Jelikož se ptáš takto, tak ne. Pokud bys uměl s mikropájkou a měl s podobnými záležitostmi zkušenosti, neptal by ses. V opačném případě můžeš třeba vyzkratovat konektor a přes něj desku.
holý konektor vypadá nějak takto
http://i01.i.aliimg.com/photo/v0/107958 ... 5_pins.jpg
"kolik by to stálo"
- kontaktuj libovolný servis, který se zabývá opravami elektroniky.
Možná se ti ozve i někdo z lidí zde, kdo by ti to byl schopen a ochoten opravit.
- Jelikož se ptáš takto, tak ne. Pokud bys uměl s mikropájkou a měl s podobnými záležitostmi zkušenosti, neptal by ses. V opačném případě můžeš třeba vyzkratovat konektor a přes něj desku.
holý konektor vypadá nějak takto
http://i01.i.aliimg.com/photo/v0/107958 ... 5_pins.jpg
"kolik by to stálo"
- kontaktuj libovolný servis, který se zabývá opravami elektroniky.
Možná se ti ozve i někdo z lidí zde, kdo by ti to byl schopen a ochoten opravit.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro