e120 - náhlý přechod do režimu spánku

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
kosumberak
občas něco napíše

e120 - náhlý přechod do režimu spánku

Příspěvekod kosumberak » 07 dub 2012 09:40

Ahoj všem, asi 2 týdny mám Edge e120 s procesorem i3 a již dvakrát se mi stala celkem otravná věc..
baterka byla cca mezi 75-90% a v obou případech jsem pracoval ve wordu (podruhé v open office) a psal text a najednou notebook prostě přešel do režimu spánku.. takže pul minuty blikala dioda u nápisu thinkpad.. vše se uložilo na disk.. zapnul sem ntb, musel obnovit z režimu spánku a jel sem dál..přitom na tom lenovu snad není žádná kombinace kláves, pro přechod do spánku,ne? Nebo ji tedy na tlačítkách nevidím :)
díval jsem se do nastavení power managementu a nenašel sem tam nic, co by vysvětlovalo to, že se uspí ntb zrovna při této činnosti při téměř nabité baterii..
další "problém"..no není to problém, je to pitomost, ale opravdu nevím, co to je... zkrátka píšu píšu nějaký text a najednou se ozve hlasité pípnutí a leknu se..to se mi stalo asi taky 2x (snad to není souvislost mezi tím prvním)... nevadí to ničemu, ale chtěl bych prostě vědět, co tím signalizuje.. vždy si v duchu říkám, proč sakra pípáš, vždyť jen píšu :) Mám stejný pocit, jako když na mě náš pes štěká a vrtí se a já zkrátka nevím, co mi tím chce říct :) Tak kdyby někdo z vás věděl, bylo by to super :) Děkuji

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » 11 dub 2012 19:19

to zni dost zahadne :) ... napada me, jestli treba nema nejakej problim s detekci stavu baterie ... jestli mu to treba neblbene ... jinak nastaveni toho, pri jakem stavu baterie se notebook uspi urcite jde i u Lenova, ale takhle vysoko to nedava smysl ... leda, ze by se v tom nekdo stoural ... pokud to bude delat casteji, zkus vypozorovat nejakou souvislost ... 100% jisotut ziskas, kdyz udelas Recovery to Factory default ... muze to bejt cimkoli

Klasikk
občas něco napíše

Příspěvekod Klasikk » 11 dub 2012 20:28

Toto uspatie robi segre Lenovo IdeaPad. Tiez som nevedel prist na dôvod. Mne to na thinkpade robilo tiez, vytiahol som DVD mechaniku a prestalo. Tak neviem...

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“