MSI GX700
zdravím
Potreboval by som pomoc ohľadne inštalácie do slotu miniPCI-E /mSata/ SSD 30GB disk . Má niekto s tým skúsenosti ? Nemôžem sa dostať ku funkčným driverom , chcem na SSD nainštalovať W7 .Pod xp to pravdepodobne nepôjde , keď nejde ani Robson .
Pri instal w7 a vybratom disku , chcel w7 drivre , aby videl na zbernici ten SSD disk .
Za každú radu ďakujem.
Potreboval by som pomoc ohľadne inštalácie do slotu miniPCI-E /mSata/ SSD 30GB disk . Má niekto s tým skúsenosti ? Nemôžem sa dostať ku funkčným driverom , chcem na SSD nainštalovať W7 .Pod xp to pravdepodobne nepôjde , keď nejde ani Robson .
Pri instal w7 a vybratom disku , chcel w7 drivre , aby videl na zbernici ten SSD disk .
Za každú radu ďakujem.
A co raději toto řešení? http://www.alza.cz/akasa-ak-oa2ssa-bk-d307348.htm
V dnešní době vysokorychlostního netu a služeb jako je Steam už ani nevím, kdy naposled jsem použil cd/dvd
V dnešní době vysokorychlostního netu a služeb jako je Steam už ani nevím, kdy naposled jsem použil cd/dvd
Acer Predator 17 - i7-6700HQ N970m 6GB VRAM
Asus G73JH - i7-920XM, SSD SX900
MSI GX700-061CZ T9500 2.6Ghz N9600mGT
Asus G73JH - i7-920XM, SSD SX900
MSI GX700-061CZ T9500 2.6Ghz N9600mGT
Ďakujem za námahu xheretic , len problém je v tom , že ju už mám v slote zasunutú a pri predstave , že by som mal zas rozoberať notebook , nie je mi najlepšie . Písal som na podporu msi ,uvidím .
Kde a aký driver pre w7/64 na intel robson , ten rieši aj slot msata ,ak sa nemýlim , len nebude vedieť , čo tam má zasunuté .
Nejaká ďalšia rada?
dík
Kde a aký driver pre w7/64 na intel robson , ten rieši aj slot msata ,ak sa nemýlim , len nebude vedieť , čo tam má zasunuté .
Nejaká ďalšia rada?
dík
GX700 T9300 4GB RAM n9600m GT DDR3
-
- píše často
robson a.k.a intel turbo memory jestli se nepletu s nejnovejsima ovladacema, ktery nevim jestli funguji s verzi ITM v GX700, by meli umet pouzivat ITM jako SSD.
pokud ovsem chces v tom miniPCIE rozchodit skutecny SSD a jak pise xheretic, nejsou pro SATA piny, bez ovladacu, ktery by tento nedostatek nejak obchazeli (jako to podle me dela i ITM), se stejne nepohnes.
ITM ovladace ti nepomuzou, protoze nepocitaji s tim, ze to budes chtit pouzit k bootovani a tudiz ty ovladace na to nejsou napsany, a i kdyby si ukecal nainstalovani ovladacu modifikaci upnp identifikacnich string v inf souborech, stejne ti to je k nicemu, protoze pred bootem win na ten hw proste nic neuvidi.
co jsem ted pogoogloval (mimochodem +-5let stary reseni na ruznych forech), linux by na to mel videt, jenze dokaze na to psat jako na opravdovy SSD? nebude ho tim, ze na nej bude zapisovat jako na HDD, likvidovat?
at je to jakkoliv po hw strance veci, tvuj zamer konci na sw strance veci!
nerad ti to rikam, ale podle me investuj cas na jine reseni.
co napriklad toto: koupit SSD a boxik na 2.5" disk a disk co mas dat do boxiku a dat na SATA regulerni 2.5" SSD.
pokud ovsem chces v tom miniPCIE rozchodit skutecny SSD a jak pise xheretic, nejsou pro SATA piny, bez ovladacu, ktery by tento nedostatek nejak obchazeli (jako to podle me dela i ITM), se stejne nepohnes.
ITM ovladace ti nepomuzou, protoze nepocitaji s tim, ze to budes chtit pouzit k bootovani a tudiz ty ovladace na to nejsou napsany, a i kdyby si ukecal nainstalovani ovladacu modifikaci upnp identifikacnich string v inf souborech, stejne ti to je k nicemu, protoze pred bootem win na ten hw proste nic neuvidi.
co jsem ted pogoogloval (mimochodem +-5let stary reseni na ruznych forech), linux by na to mel videt, jenze dokaze na to psat jako na opravdovy SSD? nebude ho tim, ze na nej bude zapisovat jako na HDD, likvidovat?
at je to jakkoliv po hw strance veci, tvuj zamer konci na sw strance veci!
nerad ti to rikam, ale podle me investuj cas na jine reseni.
co napriklad toto: koupit SSD a boxik na 2.5" disk a disk co mas dat do boxiku a dat na SATA regulerni 2.5" SSD.
-
- píše často
pokud te netrapi penize tak double SSD, s tim si myslim nepotrebujes radit osobne bych vybral nejaky pekny (myslim rychly a spolehlivy a overeny - google poradi) SSD a do redukce HDD.
snad jen poradim jednu vec: pozor na tloustku SSD. ono se to nemusi zdat jako problem, ale jistota je jistota si to pohlidat.
snad jen poradim jednu vec: pozor na tloustku SSD. ono se to nemusi zdat jako problem, ale jistota je jistota si to pohlidat.
GX 700 na nahradni dily
Zdravim Vas vsechny,
prodam svuj ntb GX700 na nahradni dily. Jsou to dva dny co mi odesla grafika, tak jsem se rozhodl, ze zainvestuji do neveho stroje. Pokud mate nekdo zajem o urcity nahradnidíl muzete me kontaktovat pres soukromou zprávu.
prodam svuj ntb GX700 na nahradni dily. Jsou to dva dny co mi odesla grafika, tak jsem se rozhodl, ze zainvestuji do neveho stroje. Pokud mate nekdo zajem o urcity nahradnidíl muzete me kontaktovat pres soukromou zprávu.
Nefunkční grafika a její výměna
Dobrý den, chci se zeptat zda je tato grafika http://www.ntbook.cz/index.php?partID=506 kompaktibilní s notebookem MSI GX-700x (ms-1719). A dále zda po vložení bezproblémů naběhne, nemusí se upgradovat bios, či něco takového? Popřípadě máte odkaz na grafiku, která by to toho šla bez problémů? Původní byla nVidia 8600 GT. Problém je v tom, že to potřebuji co nejrychleji opravit a téma o ati 3650 jsem tu nenašel, jen že to někdo zkusil, ale nevím výsledek po přečtení tohoto fora. Takže z ebay je to pro mě nadlouho. Takže buď z obchodu a nebo z aukra, popřípadě, kdyby Jste měl někdo funkční na prodej.
Za odpověď předem děkuji
Za odpověď předem děkuji