HP530 - nová baterie
HP530 - nová baterie
Zdravim. Mohl by me nekdo poradit... Koupil jsem si novou baterii do meho notaku Hp530 ale po vymene nastal problem ze po vlozeni baterie zacla svitit kontrolka ze se nabiji a v pc to taky ukazovalo nabijeni ale asi po 2minutach kontrolka vypne a v pocitaci to pise ze nenabiji a je tam porad stejne procento vydrze. Mohlo by to byt treba nekde v nastaveni mam windows 7. Diky za rady
hp530 bat.
Mám baterii Superb Choice New Laptop Replacement
Battery for HP 510, 530,440264-ABC;8-cell
14.40V 4400mAh original to neni.Nekdy me to ukazuje ze to baterii ani nenalezlo ale kdyz notak vypnu ze site tak bezi na baterku.KDe to najdu v nastaveni? Mohl by jsi mi poradit prosim.
Diky
Battery for HP 510, 530,440264-ABC;8-cell
14.40V 4400mAh original to neni.Nekdy me to ukazuje ze to baterii ani nenalezlo ale kdyz notak vypnu ze site tak bezi na baterku.KDe to najdu v nastaveni? Mohl by jsi mi poradit prosim.
Diky
Test baterie
Jeste jsem zkousel test baterie tady je obrazek testu http://www.ulozto.cz/x63g3jf/stav-baterie-jpg tam me to pise ze baterie potrebuje vymenit ale ja jsem ji pred par dny koupil.
test 2
Tady jsem jeste zkousel test jinym programem zde je odkaz na foto http://www.ulozto.cz/xrGCmYv/baterie-jpg
Nechal bych ji vybit do vypnuti notebooku a nabit, zopakoval to a az pak zkontroloval tyhle informace. Vypada to nejak zmatene. Napr. kapacita uplneho nabiti 2000mAh a aktualni stav 3300mAh?
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Problem z baterii notaku hp530
Zkousek jsem uplne vybit pak zapojil adapter a nabijela se, svitila dioda nabijeni ale v pc to ukazovalo porad 0 procent ale po zhruba 4hodinach jsem adapter vypojil al bylo tam 100procent , po 2 zopakavani uplneho vybiti to zas tak na 2minuty nabijelo a ted uz zas nic i pri 3 vybiti.Uz nevim jeste me napadlo nainstalovat visty pomuze to? Mam za tyden odjizdet na 2mesice na cestovani tak by se me baterka hodila
Pokud se jedná o standardní baterii, ovládanou standardními šváby, pak "wear level" ti říká právě chip baterie(dle informace uložené v EEPROM). Pokud program píše 100% Wear level, pak je baterie vadná. Buďto někomu dlouho ležela na skladě a vnitřním odporem se podvybila nebo se jedná o používanou baterii či špatný repas(prodaný jako "nový").
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“