Jen jsi potvrdil to, co jsem si o tomto skvelem booku myslel.
Jsem zvedavy jak na to zareaguje konkurence.
No ta nízkonapěťová i5tka bude na některé hry na hraně.Mafia 2,FM 2012 a CoD v pohodě.Ale Gothic 4 a B3 už bude limitován CPU.Jinak ale tento model za 20k je optimální z hlediska poměru výkon/cena.asenagio píše:Uvažuji nad koupi tohoto ntb ale s konfigurací za 20 tisíc. A zajímalo by mě jak je na tom procesor Intel Core i5 2467M s frekvencí 1,6 GHz. Rozjel bych tyto hry a na jaké detaily? (Mafia 2, Gothic 4, Footbal Manager 2012 popřípadě i Battlefield 3 či COD MW3).
ked pozeram swarmove recenzie Vaia SE tak tam v oboch pripadoch ma vahu 1,95kg a M3 ma 2,04.swarm píše:+ nejlehčí 15,6“ notebook
Dík za info, opravíme. V závěru jsem to před odesláním smazal, když jsem si vzpomněl na to VAIO. Z plusů mi to nějak uteklo.Ghost píše:ked pozeram swarmove recenzie Vaia SE tak tam v oboch pripadoch ma vahu 1,95kg a M3 ma 2,04.swarm píše:+ nejlehčí 15,6“ notebook
To mě osobně celkem nezajímá, pokud ty teploty nejsou rozumné. Já nejsem z lidí co tu při každé zmínce shazují Y570 za přehřívání, tj. v tom nevidím rozdíl. Možná ta varianta bez grafické karty někoho zaujme, ale jinak bych si to nepořídil. Plus to byla hodně reakce na místního člověka co považuje tento laptop jako skok nahoru z Y570. Je to z bláta do louže, lehký laptop s příliš velkým výkonem (a přesto nic extra na hry) za relativně nízkou cenu.orgasmic píše:Asi jsi nepochopil ten graficky vykon v tak tenkem tele
Používáme cookies pro lepší funkčnost obsahu.