potřeboval bych Vaši radu ohledně koupě notebooku.
Rozpočet mám cca do 32'000 Kč (+-1'000,-)
Hodně jsem tady procházel forum a hledal něco ideálního. S notebooky nemám, dá se říct, skoro žádnou zkušenost.
Mé požadavky jsou následující:
![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
(Nějak zásadně hry nehraji, protože nemám momentálně na čem, a už jsem z toho i tak nějak vyrostl - z hraní 10 hodin denně. Ale jsou určitě tituly, který bych chtěl zkusit, jako Skyrim, CODka, BattleField, MassEffect a vlastně vše nového, ale jak se znám, tak většinou hru zapnu, zkusím a zklamaně vypnu
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Dále pracuji v PhotoShopu s obrázky. A potřebuji takový výkon (asi je to blbost a zvládne to každý novější stroj), abych mohl mít otevřeno třeba 10 složek ve Windows a 10 oken v Chrome současně a pracovat s tím vším bez jakéhokoliv zdržování. Do toho občas i otevřený PS s dalšími 10 okny (soubory).
(Rád bych, aby měl notebook tužší víko. Kupoval jsem mámě http://www.czc.cz/lenovo-thinkpad-edge- ... u6re4ltti1 a líbí se mi, že když vezmu ntb za víko, tak drží úhel v jakém je a na druhou stranu, pokud je ntb zavřený, tak ho dokážu otevřít jednou rukou. Prostě dle mého vyváženost v tuhosti. Další v kvalitě považuji za důležité 'nezničitelnost' [brát s rezervou
(Rád bych, co nejtenčí a nejlehčí ntb s co největším displejem.
(Velký ENTER, dlouhý shift, Levý CTRL úplně nalevo, 'normální' rozmístění delete,pgup,pgdown... Pokud bude klávesnice podsvícená, nebudu se vůbec zlobit.)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Jak jsem pročítal forum, přečetl jsem si, že by nejvýkonnější měl být MSI GT683DX http://www.czc.cz/search?q-fulltext=MSI+GT683DX - Kolik je na tom pravdy? A máte s ním někdo zkušenosti - jestli by mohl splňovat moje požadavky?
Včera jsem četl také jednu recenzi na tento ntb Ultrabook Acer Aspire TimelineU M3 http://www.czc.cz/search?q-fulltext=acer+timelineu+m3
Ten se mi opravdu zalíbil jen jsem ho viděl a když jsem ještě přečetl recenzi, tak je to docela můj favorit (nemá FHD displej, což je škoda, ale zas se mi opravu dost zalíbil, tak bych mu to snad i prominul
V recenzi (a i jinde na webu) psali, že je tento ntb až nějak moc 'nečekaně' výkoný. Je tomu opravdu tak? Zvládl by hry, které jsem psal výše? A kterou z konfigurací z odkazu byste mi doporučili a proč?
To byly jen 2 mé typy, napište mi, prosím, další, které napadají Vás a zapadají do mých požadavků.
(Snad jsem na nic nezapomněl, kdyžtak doupřesním své požadavky v dalších komentářích)