crazy nápad: šly by vyměnit repráčky v té w520tce za něco, co se bude dát poslouchat? co jsem tak studoval, tak prostoru je tam požehnaně. Jen teda netuším jak na to a na internetu jsem nic nenašel.
(vůbec je ten notebook pohříchu debilně složen co do organizace součástek ... bez problémů by se tam vlezlo lepší chlazení).
tak mi došel šuplík na disk ... sedí skvěle, nic se nehýbe ... co jsem prozatím zkoušel přenášet nějaké věci na disk, tak vše funguje naprosto bez problémů. Takže kdyby někdo kupoval, go for it.
mám tady pár detailů, které mi vadí a v rámci prokrastinace při učení na státnice se je snažím vyřešit, ale prozatím marně.
drivery mám všechny poslední vydané verze
1) zhasnutí displeje při připojení externího displeje (ať už přes dock či přímo k NB) se mi stává, že při některých činnostech (odpojení NB z docku, vzdálené připojení k NB, probuzení ze spánku) se mi nerozsvítí displej notebooku. Pomůže až poslání NB do sleep a jeho opětovné probuzení)
2) přeskakující hlasitost / snížená kvalita výstupu zvuku občas se mi ztlumí zvuk, případně se mi zvuk jakoby ořeže na mono a poté zpět skočí na stereo. výskyt u více přehrávačů (winamp, wmp, last.fm). stejný výskyt pro audio výstup docku / notebooku.
potkal se s tím někdo? zkoušel jsem reinstal driverů (grafiky/zvukovky), ale stále se s tím potýkám
pm: máš nějaké osobní zkušenosti? na můj vkus tam píšou nějak moc modelových čísel u těch levnějších např.: "Ericsson F5521GW F3507G "
F5521GW je celkem blízko ale nelíbí se mi tam to GW vs. QW na alze.