Ja osobne vsemi deseti nepisi, ale pisu vcelku rychle... mam takovy ten samonauceny prstoklad
takze na klavesnici se nedivam, ale potvrdit mohu ze klavesnice je paradni, bratrovo stolni klavesnice logitech je pro moje prsty horor, na ty pisu nerad (nastesti jen malokdy)(jedinou vytku mam k levymu shiftu a tomu lomitku co je u nej, sice je to v podstate standard ale designeri stejne zasluhuji prizabit, netusim proc to lomitko nedali k pravemu shiftu a ten nezkratili, levy shift je desne maly a pritom nejuzivanejsi)
To rolovani sem zprovoznil nejspis nainstalovanim driveru na touchpad, ktery sem stahl z lenovo webu, pak to uz zacalo fungovat. Funguje jak rolovani nahoru a dolu tak i dostran (spodni hrana touchpadu)
Ano, tohohle hlodavce presne mam a musim rict ze je dost dobry, malinky, prijemny povrch a to navijeni funguje...hmm, jak to popsat
ten kabilek je stoceny a pri tazeni si clovek muze urcit delku, kdyz tahne a pusti tak kabel zustane natazeny, kdyz to chce zase stahnout, tak kabel lehce zatahne(povoli tim ten navijeci mechanismus) a pusti a kabel se sam stahne. Kabel od mysi me prekvapil svoji tloustkou, protoze se nejedna o nejaky kulaty kabel ale o tenoucky placaty kabel, ale nemam strach ze by se poskodil, protoze je dobre schovany v tom navijecim mechanismu.(pokud se k nemu nebude chovat osklive a trhat za nej) Akorat zamrzi absence postranich tlacitek pro pohyb vpred a zpet ve slozkach (popr. browseru)
Jako batoh sem si koupil tohle
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34225 a musim rict ze to vypada skoro neprustrelne
spousta prostoru a velmi solidni zpracovani(a velmi pevne) Dokaze prazdny stat na zakladne a nespadne a ani se nejak neprohne, proste pevny drzak. Tu pamet neporadim jestli je vhodna, ja tam mam toho Corsaira a jsem spokojenej, Corsair je vsehlasna znacka, zaruku ma dozivotni a vse jde jak ma. Modul je 667Mhz, stejne tak jako ten puvodni uvnitr (512MB) ale bezi obe na 533mhz (CL4) -> CPU je Core Duo T2450 coz je totiz osekana verze T2500 sice ma 2ghz frekvenci a 2MB L2 Cache ale narozdil od T2500 bezi pouze na 533Mhz FSB (vsechny T2x50 jsou 533mhz verze)
JarosCZ: Obsahuje chipset od Intelu 945GM s integrovanym grafickym jadrem GMA950. Je to Napa ne nova Santa Rosa, jestli ti jde o tohle.