Seruste, chcel by som sa Vás opýtať, čo vravíte na tento notebook, som značne finančne obmeddzený a momentalne je tento notebook v akcii v tescu za 300eur...to je bez DPH len 240e.
http://www.nay.sk/hp-compaq-presario-cq ... /d-297814/
Myslite ze sa oplatí za tu cenu ? Potrebujem to vyhradne na internet, filmy, dokumenty word ale chcel by som na tom rozslapat aj nejake starsie hry, pár rokov starsie, myslite ze je to dobra volba ?
Bojim sa toho procesora, co nan vravite ?
Diky za odpovede
HP Compaq Presario CQ57-304SC
v sekcii výber notebooku Cena/výkon - multimédia a hranie hier
je tento :
Lenovo IdeaPad G575 (15,6" HD Ready lesklý ~224.8 cd/m² kontrast: 154:1 CPU: AMD E-300 2x1.3GHz GPU: Radeon HD 6310M) Videoukážky [odkaz] [odkaz] Recenzia (ver. s výkonnejším procesorom) [odkaz] Kúpa bez Windowsu [odkaz] Výkon pre Full HD video a hry cca do roku 2006
Pripadá mi výkonovo na podobnej úrovni, takže by mohol zvládať aj hry takisto do roku 2006, pripadne aj nieco novsie ?
je tento :
Lenovo IdeaPad G575 (15,6" HD Ready lesklý ~224.8 cd/m² kontrast: 154:1 CPU: AMD E-300 2x1.3GHz GPU: Radeon HD 6310M) Videoukážky [odkaz] [odkaz] Recenzia (ver. s výkonnejším procesorom) [odkaz] Kúpa bez Windowsu [odkaz] Výkon pre Full HD video a hry cca do roku 2006
Pripadá mi výkonovo na podobnej úrovni, takže by mohol zvládať aj hry takisto do roku 2006, pripadne aj nieco novsie ?
Zpět na „Jaký vybrat notebook“